» » » Що подарувати на 29 років?

Що подарувати на 29 років?

Що подарувати на 29 років?

У більшості випадків наближається свято ставить гостей в глухий кут. Адже кожен хоче, щоб обраний подарунок доставив винуватцю торжества радість, посмішку, а також надовго запам`ятався.

У цій статті ми розглянемо, що можна подарувати жінці і чоловікові на 29 років.

жіночі подарунки

Зазвичай дівчатам прийнято дарувати косметику, парфуми, квіти і шоколад. Однак, якщо ви хочете здивувати іменинницю, то варто підібрати цікавий подарунок.

Замовте лялечку ручної роботи. У мережі Інтернет можна відшукати безліч майстрів, які з радістю приймуть ваше замовлення. Попросіть рукодільницю зробити іграшку схожу на дівчину.

Можливо, ви знаєте про який-небудь заповітної мрії винуватиці торжества, яка так і не збулася? Так, дівчині, яка завжди мріяла малювати, подаруйте мольберт, фарби і сертифікат на уроки малювання, якщо іменинниця хотіла бути фігуристкою - то ковзани, а не відбулася співачці - мікрофон і диск-караоке.

Напевно, будь-яка дівчина оцінить сертифікат в салон краси, який включав би послуги масажиста і спа-процедури.

Практично всі жінки люблять солодке. Замовте оригінальний торт або спечіть його самі.

чоловічі подарунки

Хорошим подарунком стануть дорогий годинник. Прикрасьте атрибут пам`ятної гравіюванням, яка буде відображати ваше ставлення до іменинника.

Ділові люди не проти отримати в День Народження запонки, краватка або метелик, шкіряний ремінь, портмоне або дизайнерську ручку.

Якщо молода людина - володар транспортного засобу, то відмінним презентом стане автомобільний аксесуар (набір подушок, масажне крісло, підставка під телефон або термокружка).

Кращим чоловікам можна подарувати стильну запальничку, набір елітних сигар або кальян.

Загляньте в наш розділ Подарунки з приводу, який допоможе підібрати презент на будь-який випадок.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!