» » » Що подарувати лікаря?

Що подарувати лікаря?

Що подарувати лікаря?

Безумовно, лікар - одна з найскладніших і шановний професій в усьому світі. Саме тому пам`ятні презенти отримують не тільки працівники державних установ, але і фахівці платних приватних фірм.

У цій статті ми розглянемо, що можна подарувати лікаря.

Ідеї подарунків для лікарів

Що подарувати жінці

Як відомо, всі жінки люблять квіти. Будьте оригінальніше і подаруйте красиве кімнатна рослина або міні-деревце. Рослина зможе прикрасити не тільки робочий кабінет фахівця, а й домашню обстановку.

Також лікаря можна подарувати незвичайний аксесуар, наприклад, настільний фонтан або мініатюрний камін.

Вельми приємними і корисними виявляються речі для кабінету. Подаруйте стильні настінні або настільний годинник, незвичайний світильник, картину, підставку під візитки або подарунковий набір канцелярського приладдя. Напевно, жінка не буде проти отримати в подарунок вазу для квітів, які періодично з`являються в її кабінеті.

Якщо хочеться зробити подарунок, який би відображав професію винуватиці торжества, то можна подарувати срібну ложку з вітальною гравіюванням, колекцію книг по лікарській справі або флешку у вигляді стетоскопа, шприца або пігулки.

Що подарувати чоловікові



Лікарям чоловічої статі найчастіше дарують алкоголь. Однак, варто зауважити, що дарувати дешеві спиртні напої не варто. Якщо ви схиляєтеся до покупки алкоголю, то доведеться витратитися на елітну продукцію. Можна обіграти подарунок, якщо зробити пляшкову етикетку своїми руками. Напишіть на ярличку жартівливу фразу "Те, що доктор прописав".

Можна пошукати в магазинах "прикольних речей" або Інтернеті незвичайні сувеніри лікарської тематики. Наприклад, статуетку "Доктор", ручку у вигляді градусника, стікери для записів у вигляді пластиру або блокнот "Медична карта".

Для чоловіків завжди актуальні презенти, які часто використовуються в повсякденному житті. Наприклад, ремінь, краватка, гаманець або чохол для документів або ключів. Запакувати річ можна в оригінальну упаковку, наприклад, білу коробку з зображенням червоного хреста.

Не забороняється доповнити подарунок пам`ятної листівкою з вітальними побажаннями.

Загляньте в розділ нашого сайту Подарунки. Дана рубрика присвячена різним ідеям подарунків на всі випадки життя.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!