» » » Що подарувати на знак вдячності?

Що подарувати на знак вдячності?

Що подарувати на знак вдячності?

Подарунок в знак подяки - це, перш за все, прояв ввічливості. Таким подарунком дарувальник, по-перше, прагне показати, що він розуміє всю цінність наданої йому послуги, а по-друге, бажає продемонструвати свою вдячність за це благодіяння.

Нижче представлені варіанти подарунків, які можуть висловити подяку.

Що подарувати на знак подяки: варіанти

Асортимент таких подарунків досить великий, у нього не входять лише предмети одягу, засоби особистої гігієни та дуже дорогі речі. Не варто також дарувати косметику та парфумерію.

Дуже часто подарунки такого роду роблять лікарям і медсестрам. Вдячні пацієнти зазвичай дарують медикам квіти, торти, коробки цукерок і спиртні напої. Крім подарунків, з цього традиційного набору лікаря, вчителя або колезі по роботі в знак подяки можна подарувати велику банку кави, набір з декількох сортів чаю в красивій упаковці, гарне печиво в жерстяній банці, подарунковий сертифікат в книжковий або парфумерний магазин.

Якщо друзі або родичі, що живуть в іншому місті, запросили вас до себе на тиждень в гості, збираючись в дорогу, не забудьте покласти в валізу подарунок для них. У цьому випадку кращим подарунком на знак подяки за надану гостинність буде щось таке, чим славиться та місцевість, де ви живете: банка червоної ікри з Сахаліну, сушені гриби і кедрові горішки з Сибіру або пухові рукавиці і шкарпетки з Оренбурга. На знак подяки сусідці, яка годувала вашого кота і поливала ваші квіти, поки ви були у відсутність, зі своїх мандрівок ви можете привезти якийсь сувенір, наприклад, симпатичні магнітики на холодильник, скринькою або ляльку в національному одязі.

Варіанти інших подарунків представлені в статтях розділу Подарунки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!