» » » Що дарують на дівич-вечір?

Що дарують на дівич-вечір?

Що дарують на дівич-вечір?

Напередодні майбутнього свята одруження прийнято проводити дівич-вечір. І гості, запрошені на цей захід, переймаються питанням про те, що подарувати. Давайте розглянемо різноманітні й цікаві ідеї того, що дарують на дівич-вечір майбутній нареченій.

Сентиментальний подарунок

Якщо ваша подруга по характеру сентиментальна, тоді варто дарувати довговічний подарунок. Це може бути: тематична весільна статуетка, шкатулка під прикраси, книга - яку наречена давно хотіла придбати і т.д. На обраному подарунку бажано зробити гравіювання з побажаннями. Обов`язково варто продумати слова, з якими ви будете підносити подарунок, і подбає про гарній упаковці.

символічний подарунок

Щоб подарувати, щось незвичайне і в той же час запам`ятовується, можна відвідати як магазин класичних подарунків, так і креативних. При виборі не забудьте, що подарунок повинен символізувати - пару. В цьому випадку відмінно підійде солідний свічник або пара оригінальних декоративних свічок. Відмінним подарунком і прикраса може стати пара бра для спальні або дві вази, що складають одне ціле. Креативним подарунком можуть стати дві футболки з оригінальними написами або дві кружки з однаковими емблемами.

прагматичний подарунок

До цього виду подарунків відносяться ті, які можна використовувати в сімейному житті. Такими подарунками вважаються постільна білизна, кухонні та лазневі рушники, скатертини, рамки під фотографії і т.д.

Від жінки жінці



Якщо у вас з нареченою досить теплі і довірчі відносини, тоді у вас не виникне питання що подарувати на дівич-вечір. Нехай ваш подарунок буде доповненням до посагу, яким буде користуватися сама наречена. Наприклад: флакон духів, косметичка, нижню білизну, сумочка і т.д.

нематеріальний подарунок

Дуже оригінальним може бути такий подарунок як: абонемент в салон краси, сертифікат на масаж або квитки в театр (обов`язково на двох).

Подарунок для гурмана

Якщо ваша компанія любить вишукані страви, тоді ви можете дозволити собі оригінальність. Відмінно підійде пляшка витриманого вина або коньяку, коробка цукерок або вишуканого чаю або торт, випечений на замовлення.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!