» » » Що можна подарувати дівчині?

Що можна подарувати дівчині?

Що можна подарувати дівчині?

Починаючи нові відносини або перебуваючи в них якийсь час, багато хлопців замислюються над тим, що можна подарувати коханій дівчині. Підходити до вибору подарунка варто грунтовно, так як іноді від цього можуть залежати подальші відносини.

Нижче ми представимо ряд варіантів подарунка для дівчини.

можливі подарунки



Для того щоб зробити дівчині приємний подарунок, необхідно поспостерігати за нею, і вона сама підкаже, що вона хоче або що їй необхідно на даний момент.

Серед можливих подарунків можна виділити наступні:

  • Ювелірні прикраси. Варто відзначити, що це найпростіший і перевірений спосіб здивувати дівчину. У крайніх випадках можна замінити дорогоцінні метали на дорогу біжутерію.
  • Дорогі парфуми. Тут необхідно знати улюблені аромати дівчата, щоб не помилитися з вибором. В іншому випадку дівчина просто не буде ними користуватися.
  • Наручний годинник. З цим подарунком необхідно бути гранично обережними, так як деякі люди вважають, що дарують годинник до розлуки. Але якщо ваша дівчина любить стильні годинники, то, швидше за все, їй цей подарунок сподобається.
  • Сучасний гаджет. Можна також придбати в подарунок сучасний гаджет: плеєр, мобільний телефон, пристосування до комп`ютера (мишку, колонки) або машинної техніці (сучасний програвач в машину, відеореєстратор).
  • Сертифікат на різні розваги. На сьогоднішній день все частіше і частіше стали вибирати в якості подарунків сертифікати на різні заходи: кінні прогулянки, польоти з парашутом або на повітряній кулі, невеликі подорожі, відвідування спа-салонів або розслаблюючі процедури. Можливо також придбання квитків для спільного проведення часу: похід в театр, на концерт або інші заходи.
  • Хобі. Не варто забувати і про захоплення дівчини, які можуть наштовхнути вас на потрібний подарунок. Якщо дівчина захоплюється фотографією, то можна подарувати гарну спалах або об`єктив або ж інше пристосування до фотоапарата (стильну сумку, наприклад). Для любительок живопису можна порадити придбати набір фарб або кистей або квиток на виставку картин художника, який їй подобається. Також можна розглянути набори для рукоділля як варіант подарунка.
  • Квіти. Роблячи подарунок, необхідно подумати і про його квітковому супроводі, адже всі дівчата люблять квіти. Не варто дарувати квіти, які дівчина не любить. Якщо вона вважає за краще живим квітам квіти в горщиках, то можна зробити такий подарунок. Про вибір кольорів можна прочитати тут Які квіти подарувати дівчині.
  • Романтичний вечір. Якщо ви не можете визначитися з вибором подарунка, то можна просто зробити романтичний вечір вдома або в кафе, ресторані або ж в екстремальних умовах в лісі, на даху будинку або ж на борту вертольота.


Більше варіантів подарунків для дівчини з різних приводів можна знайти в статтях:

небажані подарунки

Якщо говорити про подарунки дівчатам, тобто цілий ряд тих речей, які не варто дарувати.

  • Коригуючі засоби. Сюди входять різноманітні засоби для схуднення, по догляду за проблемною шкірою (прищі, вугрові висипання, зморшки). Такі подарунки можуть бути розцінені як докір і дівчина може затаїти образу.
  • Косметичні засоби. Також не варто вибирати в якості подарунка косметичні засоби або засоби для make-up. Дівчина може подумати, що вона недостатньо добре виглядає або користується поганою косметикою. Сюди ж можна віднести і сертифікати у фітнес-клуби і походи в косметичні салони (виняток становлять масажні та спа-процедури релаксирующего характеру).
  • Дешеві сувеніри. Якщо ви не знаєте, що подарувати дівчині, пам`ятайте, що не варто підносити дешеві подарунки: іграшки, сувеніри. Краще зробити романтичний вечір або сходити в кіно або кафе.
  • Відповідно до етикету, не можна дарувати наступне: інтимні речі (нижня білизна), приладдя для куріння і алкоголь. Дане правило можна порушити, якщо ви дуже давно знаєте один одного і подарунок буде правильно розцінений.

Неважливо, який подарунок ви вирішили подарувати своїй коханій дівчині, найголовніше - зробити це з любов`ю.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!