» » » Що подарувати дівчині на 16 років?

Що подарувати дівчині на 16 років?

Що подарувати дівчині на 16 років?

Як же зробити так, щоб саме Ваш подарунок запам`ятався і змусив іменнініцу відчути себе єдиною і неповторною.

Зробити потрібний вибір Вам може допомогти сама дівчина, точніше її інтереси. Подібний вік - пора багатосторонніх захоплень, різноманітних занять, хобі. Згадайте, що їй подобається, ніж вона захоплюється, як проводить вільний час. Можливо, вона - творча людина і буде рада набору фарб, олівців, фломастерів для тканини та ін.

Якщо ж Ви недостатньо інформовані про її захоплення і все ще перебуваєте в невіданні, що подарувати дівчині на 16 років, не зайвим буде запитати поради у її оточення, родичів, швидше за все у них є пара рекомендацій «про запас».

Також пам`ятайте, що приблизно в цьому віці дівчата починають відчувати себе більш дорослими, жіночними, граціозними. Вони починають стежити за собою, за своєю шкірою, волоссям, фігурою. Так, в якості подарунка можуть підійти гарні прикраси, косметика, біжутерія, наряди (проте, в цьому випадку, щоб не потрапити в халепу, Ви повинні, по-перше, більш-менш розбиратися в модних тенденціях, по-друге, знати розміри іменнініци) . 



Гідно оцінять і такий сучасний спосіб порадувати юну леді як подарунковий сертифікат. Куди саме - залежить вже від Вашої фантазії і від захоплень самої іменнініци - це може бути фітнес-клуб, солярій, танцювальна студія, басейн, магазин нижньої білизни тощо.

16-річчя - період романтичний, якщо дівчина Вам особливо близька, свою прихильність можна виразити різними способами - починаючи від листівки з компліментами, красивими ніжними словами, диском з улюбленими романтичними композиціями, закінчуючи поздоровленням привселюдно, наприклад, по радіо, або серенадою під вікном .

І, звичайно, ж, найбажаніший подарунок для жінки будь-якого віку - це квіти. Ви можете підійти до цієї частини подарунка творчо - придумати самостійно невелику композиція з квітів, або звернутися до професійного флориста. Без сумніву, такий подарунок мріє отримати будь-яка 16-річна дівчина.

На чому б Ви не зупинили свій вибір, пам`ятайте, що виходити треба з бажань і переваг Вашої іменнініци, а не з ваших власних, і тоді Ваш подарунок викличе найтепліші почуття і запам`ятається надовго.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!