» » » Що дарувати дівчині?

Що дарувати дівчині?

Що дарувати дівчині?
Що дарувати дівчині?

Перш ніж вести розмову про подарунки, давайте спершу з`ясуємо, що ж таке подарунок. Отже, відкриваємо і читаємо: «Подарунок - річ, яку дарувальник ... підносить з метою зробити приємність одержувачу подарунка». Ключове слово в усьому цьому визначенні - «задоволення», значить, виходячи саме з цього посилу, слід вибирати кожен подарунок. А тепер з`ясуємо конкретно, що ж можна дарувати дівчині і чого дарувати не варто.

Що можна дарувати дівчині: варіанти

прикраси

Вибираючи подарунок для дівчини, не варто керуватися розхожою думкою про те, що кращі друзі дівчат - це діаманти. Хоча якась частка істини в цьому твердженні все-таки є - багато дівчат люблять коштовності і прикраси. Звичайно, середньостатистичний молодий чоловік навряд чи зможе порадувати улюблену діамантовими сережками, але ось тонка золотий ланцюжок, перстень з хризопразом або срібний браслет з підвісками цілком по кишені багатьом. Такий подарунок доречно буде подарувати дівчині в День її народження. Більш докладно про подарунки для дівчини по настільки урочистої нагоди ми вже розповідали в наших статтях Що подарувати дівчині на День народження і Що подарувати на 21 рік. Ювелірні вироби можна подарувати дівчині і на річницю знайомства з нею - в цьому випадку вам, наприклад, буде корисна стаття Що подарувати дівчині на рік.

Зовсім не обов`язково дарувати тільки прикраси, виконані з дорогоцінних металів. Відмінним подарунком можуть стати і прикраси ручної роботи, зроблені з натуральних матеріалів - шкіри, кістки, дерева, металу або скла. Головне - щоб їх дизайн відповідав загальному стилю одягу дівчини, для якої вони призначаються (шкіряні браслети з металевим заклепками для шанувальниці рок-музики або керамічні намиста для любительки Бохо).

Одяг та аксесуари



Сумка, рюкзачок, шкіряний ремінь, рукавички або дамське портмоне - відмінний подарунок практично на всі випадки, будь то 8 березня, Новий рік або місяць з дня першого знайомства (про подарунки саме в цей день ми раніше вже розповідали в статті Що подарувати дівчині на місяць). Вибрати такий подарунок досить легко - тут важливо лише не помилитися зі стилем і не подарувати дівчині, що постійно носить кросівки і джинси, маленьку сумочку з крокодилячої шкіри.подарунок

З одягом справа дещо складніша. Важко на око, без примірки вгадати відповідний колір, розмір і фасон. Вихід з даної ситуації тільки один - пожертвувати «фактором сюрпризу» і запросити дівчину в магазин - нехай сама вибирає плаття потрібного їй розміру.



У цю ж категорію подарунків входить і нижню білизну - подарунок, звичайно, дуже і дуже романтичний, але має два суттєвих недоліки - дарувати його можна тільки дуже близької знайомої дівчини і знову-таки можна помилитися з розміром.

Потрібні практичні речі

Красива сумка для ноутбука, хороший мобільний телефон або ж стильний дорогий чохол для нього, плеєр, електронна книга, фотоапарат (за аналогією перелік можете продовжити самі) - з цього списку завжди можна вибрати річ, яка, безумовно, подарунокпотрібна сучасній дівчині.

Милі романтичні речі

Дівчата за своєю природою - істоти романтичні і чутливі, тому люблять отримувати в подарунок різні милі дрібниці. Повітряна куля у формі серця, плюшевого ведмедика, красиво оформлений блокнот з маленьким замочком або коробку цукерок можна подарувати без жодного приводу, просто для того, щоб порадувати дівчину під час побачення.

квіти

Якщо є така можливість, квіти можна і навіть потрібно дарувати коханій дівчині при кожній зустрічі. В інших особливо урочистих випадках букет квітів є обов`язковим доповненням до основного подарунка. Про те, які саме квіти краще вибрати в подарунок, можна дізнатися з нашої статті Які квіти подарувати дівчині.

Що не потрібно дарувати дівчатам

  • Думаючи про те, що ж таке подарувати дівчині, відразу відкиньте убік думки про камінних годиннику, що приносять удачу позолочених жабах, статуетках, мереживних серветках та інших їм подібних речах, які подарунокзвикли з року в рік дарувати своїй улюбленій бабусі. Навряд чи в усьому світі знайдеться хоч одна дівчина, яку обрадує подібний подарунок.
  • Не варто також дарувати дівчині масажери, тренажери, піну для ванни, гелі для душу, шампуні і вже тим більше креми від зморшок або засоби для схуднення. Подарунки такого роду можуть бути невірно витлумачені - дівчина побачить в них натяк на свою неохайність або зайву повноту і в кращому випадку просто злегка образиться, а в гіршому сприйме такий дар як особисту образу.
  • Якщо тільки дівчина не є завзятою домогосподаркою, буквально помішаної на кулінарії і наведення порядку в будинку, краще не дарувати їй міксери, кухонні комбайни або миючі пилососи - більшість дівчат не відчувають ні найменшого захвату, побачивши всіх цих чудес сучасної побутової техніки.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!