» » » Що подарувати на день валентина?

Що подарувати на день валентина?

Що подарувати на День Валентина?

День святого Валентина - прекрасний романтичний привід порадувати другу половинку сюрпризом. Але що подарувати на День святого Валентина, враховуючи, що це свято для двох?

Подарунки для хлопця

Що подарувати на День Валентина хлопцеві? День закоханих на увазі романтичний настрій, тому подарунок також повинен налаштовувати на романтику. Актуальним подарунком може стати привітання в довільній формі по радіо, бажано вибрати радіохвилю, яку любить слухати хлопець. Можна постаратися і скласти невелике чотиривірш для хлопця. Крім аудіальних подарунків, потрібно подбати про матеріальні сюрпризи. Будь-який хлопець оцінить подарунок, зроблений своїми руками. Це може бути серце з картону, паперу. Використовуючи техніку скрапбукінгу, можна створити тематичне панно. Цікавим доповненням до вищеперелічених подарункам стане розпис постільної білизни спеціальними фарбами по тканині. Для цього необхідно підготувати трафарети у вигляді сердець і просто написати зізнання в любові. Некоректні подарунки хлопцям в день закоханих: набір інструментів, дриль, засоби для гоління, дезодорант, запальничка, портмоне, блокнот, брелок.

Подарунки для дівчини

День святого Валентина, що подарувати дівчині? Щоб приємно здивувати дівчину подарунком на День закоханих, потрібно проявити фантазію. Дівчата люблять креативний підхід. Як і для хлопців, для дівчат необхідно зробити подвійний сюрприз. Спочатку матеріальний подарунок, присмачений красивими словами чи любовними віршами. З матеріальних подарунків краще зупинити свій вибір на ювелірному прикрасі, подарункової карти парфумерного магазину або спортивного клубу. Також дівчині буде приємно отримати в дар на День закоханих букет квітів або горшкові рослини. Крім цього, дівчатам приємно приймати в дар інтимні предмети гардероба. Це може бути нижню білизну, відвертий пеньюар, панчохи з красивим малюнком. Заборонені подарунки для дівчат в такий романтичний день: побутові прилади, кухонне начиння, засоби для схуднення, спортивний інвентар.

Подарунки для двох



Цікавіше і найвдаліше робити один одному спільні подарунки. Це може бути щось матеріальне, наприклад, фотоальбом зі спільними фотографіями, який можна заповнювати разом. Крім матеріальних подарунків, слід звернути увагу на інші, наприклад, здійснити невелику подорож на повітряній кулі, покататися на конях за межею міста, влаштувати пікнік на природі. Цей день призначений для романтики і спільного проведення часу, тому краще провести час разом в незвичайному місці і в загадковій атмосфері. Оскільки свято лютневий, можна придумати сніжне розвага - катання з гірок, ліплення сніговика у будинку, похід на лижах в найближчому парку. Після веселої і невимушеній забави на природі можна продовжити вечір у незвичайному ресторані або в домашній інтимній обстановці.

Щоб подарувати на День святого Валентина стоїть подарунок, потрібно перейнятися романтичним настроєм і не забути про переваги другої половинки. Любов і романтика - ось що повинно бути присутнім в цей день!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!