» » » Що подарувати парі?

Що подарувати парі?

Що подарувати парі?

Майже у всіх є друзі або близькі, для яких необхідно вибирати загальні або парні подарунки. Це можуть бути подружжя або просто закохані, які святкують новосілля, річницю весілля або День святого Валентина. У подібних випадках хочеться догодити як дівчині, так і хлопцеві. У даній статті ми розглянемо, що можна подарувати парі, щоб порадувати обох.

Подарунки закоханим

Закохана пара, яка ще не створила сім`ю, як правило, відрізняється милою романтичністю. Їм варто дарувати подарунки, які стануть символами їх прекрасного почуття. Ви можете замовити цікаву статуетку у вигляді Оскара з написом "Вручається кращої парі року". Будьте впевнені, що такий подарунок викличе захоплення обох закоханих. Ось тільки, якщо вони поки не живуть разом, може виникнути питання, у кого буде зберігатися такий "раритет".

В даному випадку ідеальним варіантом виступають парні подарунки. Можете придбати 2 футболки різних розмірів. На жіночій може бути напис "Я - його улюблена", а на чоловічий - "Я - її улюблений". Варіантів оригінальних написів дуже багато. Ви можете вибрати як вже готовий екземпляр, так і запропонувати свою ідею. Також можна замовити чайні чашки з аналогічним текстом для обох закоханих.

Останнім часом дуже модним стало дарувати парі подушки з різними написами, цікавими картинками або навіть фотографіями. Виберіть гарний знімок пари і замовте дві однакові подушки з ним. Такий презент не тільки стане символом любові, але і буде нагадувати про другу половинку кожен день перед сном. Схожим подарунком може стати альбом для фотографій. Можна подарувати його порожнім, а можна постаратися наповнити його хоча б наполовину кращими фото пари. Їх неважко знайти на профілях в соціальних мережах, так що не лінуйтеся зробити такий сюрприз.



День святого Валентина припадає на середину лютого, а це можна вважати початком року. Ті ж фотографії стануть в нагоді вам для створення оригінального настільного або настінного календаря на майбутній рік. Щомісяця нехай буде відзначений цікавим знімком. Знову-таки, якщо ваші близькі ще не переїхали на окрему квартиру, слід зробити презент парним і подарувати по календарю кожному. А якщо вони вже збираються жити разом, вам варто подивитися цікаві варіанти в нашій статті Що подарувати на новосілля.

Подарунки сімейним парам

Парі, яка створила сім`ю, особливо якщо це сталося недавно, краще дарувати практичні речі для дому та господарства. Потужний пилосос, електрична м`ясорубка, міксер, блендер, якісна соковижималка, тостер або сендвічница, електрочайник або кавоварка - все це багато в чому полегшить побут новоспеченої сім`ї.



Для будинку можна дарувати також різний посуд і кухонне приладдя. Набір тарілок, кавові і столові сервізи, комплекти вилок і ножів, красиві вази для фруктів, супники і салатниці - все це стане в нагоді в будь-якому будинку.

Не забувайте і про якісні предмети для ванної кімнати. М`який килимок під ноги, парні банні рушники або стандартний набір з трьох рушників, дзеркало з поличками, хороші халати після купання (можна підібрати жіночий і чоловічий в одній колірній гамі, а можна вибрати темний для чоловіка, а світлий - для жінки).

Родині можна подарувати також оригінальну картину на стіну, настінні або настільний годинник, фотоальбом для сімейних фотографій, цікаві сувеніри для вітальні, підлогову вазу для квітів, шкатулку для зберігання прикрас або скриню в старовинному стилі. Солідним подарунком стане підставка для пляшок з дерева, до якої можна підібрати гарне вино або дорогий коньяк, в залежності від того, що вважає за краще пара.

Молоде подружжя ви можете замовити два кулона із золота або срібла у вигляді половинок серця, які разом будуть утворювати гарне сердечко - беззмінний символ любові. У такому стилі можете підібрати і інші презенти, що складаються з двох частин одного цілого. Даний варіант не тільки є подарунком для обох, але і означає побажання міцного і гармонійного союзу.

Непогано буде подарувати подружжю путівку на відпочинок або квитки на якийсь захід, цікаве подружжю. Для цього просто слід заздалегідь знати про графік сім`ї, оскільки такий незаплановану відпустку може виявитися неможливим з огляду на велику зайнятість на роботі і т. П. Натомість на концерт або шоу ввечері можна вибратися майже завжди.

Вам може бути корисна також наша стаття Що подарувати на перлову весілля.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!