» » » Що подарувати на день народження?

Що подарувати на день народження?

Що подарувати на день народження?

День народження - чудове свято, яке виступає хорошим приводом порадувати близьких людей. Але подарунки з такого приводу слід вибирати, спираючись на різні критерії. Потрібно враховувати вік ювіляра, його основні переваги, рід занять, а також ваші відносини з ним. У даній статті ми розповімо, що подарувати на день народження в залежності від цих критеріїв.

Подарунки для дітей

Дітям дошкільного віку можна дарувати всілякі іграшки, звичайно, краще розвиваючі мислення. Конструктори, машинки з дистанційним управлінням, роботи і говорять ляльки припадуть до душі всім дітям. Цікаві книжки з барвистими картинками, альбоми для малювання і різні набори для дитячої творчості - теж відмінна і дуже корисна ідея подарунка.

Хлопчикам шкільного віку можна подарувати хороші навушники, футбольний м`яч, ковзани або лижі, форму для занять спортом, круті сонцезахисні окуляри, ремінь або стильний рюкзак. Дівчаткам такого віку краще дарувати набори дитячої косметики або біжутерії, модні сукні, сумочки або інші аксесуари "як у мами". Маленька модниця буде в захваті від красивої скриньки для її прикрас, столика з великою кількістю ящиків або оригінальних шкільного приладдя. Цікаві варіанти подарунків може підказати Яндекс.Маркет.

Подарунки для батьків



Батькам прийнято дарувати практичні подарунки, які стануть в нагоді в господарстві. Так, мамі можна купити що-небудь з техніки - міксер, праска, новий пилосос, блендер, соковижималку, мікрохвильовку, тостер, сендвічница. Можна підібрати гарну скатертину, покривало на ліжко, постільна білизна, ковдра або набір рушників. Але не забувайте, що жінка хоче відчувати себе красивою в будь-якому віці. Так що можете порадувати маму дорогими парфумами, хорошою косметикою, набором догляду за шкірою або путівкою на відпочинок.

Батькові можна дарувати подарунки відповідно до його хобі. Якщо він захоплюється риболовлею, подаруйте йому набір вудок, термос, міні-холодильник, який можна брати з собою в походи. Для улюбленої дачі можна підібрати хороший мангал або набір для садівництва. Можете побалувати батька новітньої моделлю телефону, купити йому фотоапарат або камеру.

Подарунки для друзів



Че подарувати на день народження друзям? Їм завжди можна вибрати те, що вони дуже люблять і що їм необхідно. Дівчині можна підібрати що-небудь з одягу, але якщо ви не впевнені в точній розмірі, краще зупинитися на аксесуарах. Палантини, косинки, шарфи, шапки і капелюхи, рукавички, рукавиці, сумочки і клатчі, а також різні прикраси - до ваших послуг. Варто тільки знати про стилі і індивідуальних перевагах подруги. Заміжньої подруги, до речі, теж можна дарувати подарунки для будинку. Кухонне начиння, скатертини, вази для фруктів або підлогові - для квітів, оригінальні страви для печеного, столові, кавові або чайні сервізи, набори ножів і виделок, десертні тарілки і все в цьому дусі знадобиться в будь-якому будинку.

Друзям-хлопцям можна дарувати різні комп`ютерні нововведення: вони оцінять такий вибір. Оригінальні флешки, нові динаміки, навушники, веб-камера і навіть відеокарта - все це припаде до душі сучасній молодій людині. Якщо ваш друг захоплюється спортом, подаруйте йому цікавий сувенір, що відображає його смаки, спортивну форму або м`яч. Стильні молоді люди будуть в захваті від хорошого шкіряного гаманця або портфеля, окулярів або ременя. Оригінальні ідеї ви можете почерпнути, наприклад, на сайті Ю-Gift.

Подарунки для коханих

Ось подружжю або коханим людям краще дарувати найоригінальніші подарунки, які будуть мати безпосереднє відношення до ваших почуттів. Зробіть фотоальбом з вашими спільними фотографіями, замовте ваш знімок на півстіни в оригінальній рамі або самих себе у вигляді ляльок. Такі подарунки зберігаються десятиліттями і завжди нагадують про теплі почуття. А скільки подарувати на день народження квітів? Звичайно, краще орієнтуватися на дату. Якщо вона парна, додайте до неї ще одну троянду або іншу квітку - і сміливо даруєте іменинниці.

Можете також замовити яку-небудь річ з оригінальною написом. Це може бути чайна чашка, тарілка, свічка, футболка і навіть нижню білизну. Написати на ній можна все, що завгодно, але є і стандартні варіанти, яким буде радий кожен - "Моє сонечко", "Найулюбленіша", "Мій король", "Моя красуня" і т. Д.

Оригінальні варіанти ви можете знайти також в нашій статті Що дарувати на День народження.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!