» » » Що подарувати чоловікові на день всіх закоханих?

Що подарувати чоловікові на день всіх закоханих?

Що подарувати чоловікові на День всіх закоханих?

Не за горами найромантичніше свято в році - День святого Валентина. Порадувати свою другу половинку можна не тільки традиційним романтичною вечерею на двох, але і відповідним подарунком. І якщо чоловікові в якійсь мірі вибирати презент в цей день простіше, то жінці нерідко доводиться ламати голову над тим, що подарувати своєму коханому, особливо якщо хочеться піднести щось корисне, а не просто дрібничку. Ми пропонуємо вам кілька варіантів подарунків для коханої - вибирайте будь-який відповідний!

Подарунки в День всіх закоханих для улюбленого: ідеї

Залежно від обраного презенту вам потрібно буде відправитися в спеціалізований магазин або відділ (будівельний, рибальський, одягу і т. Д.) Або пошукати потрібне в потрібному інтернет-магазині. Наприклад, на сайті Trade-City можна знайти відповідний подарунок чоловікові на день Валентина.

  1. светрНайчастіше чоловіки не великі любителі піклуватися про своє здоров`я і купувати собі новий одяг. У цей день ви можете порадувати його новим затишним светром, теплим шарфом, нової сорочкою, красивим ременем для брюк.
    Для здоров`я можна придбати масажер, пляшку хорошого трав`яного бальзаму або абонемент на масаж.
  2. КружкаЯкщо ваш чоловік - любитель активного відпочинку, походів і риболовлі, то доведеться до речі будь-який подарунок, який може стати в нагоді на природі: спальний мішок, намет, кемпінговий ліхтар, якісний термос в комплекті з небиткими кружками, автономне зарядний пристрій для телефону.
  3. Традиційні подарункові «дрібниці» ніколи не втратять своєї актуальності: портмоне, візитниці, обкладинки для документів - виберіть вироби з гарної шкіри або якісного шкірозамінника.
  4. навігаторАвтолюбителю сподобаються подарунки для машини: навігатор, авторегістратор, тримач для телефону, брелок з додатковою функцією, адаптер для прикурювача, автомобільний чайник, ортопедична подушка для сидіння, набір інструментів.
    Якщо чоловік часто їздить в далекі поїздки, то йому може стати в нагоді сумка-холодильник або кавоварка, що працює від прикурювача.
  5. Якщо коханий подумує поліпшити своє здоров`я і позбавитися від шкідливих звичок, ви можете допомогти йому в цьому, подарувавши на свято абонемент в тренажерний зал або, наприклад, електронну сигарету.


Якщо хочете зробити чоловікові корисний і приємний подарунок, враховуйте його захоплення, хобі та інтереси - виходячи з цього, ви зможете підібрати стоїть презент, який обов`язково його порадує.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!