» » » Що подарувати коханому чоловікові?

Що подарувати коханому чоловікові?

Що подарувати коханому чоловікові?

Багато дівчат стикаються з такою проблемою - що подарувати коханому чоловікові? Тим більше що приводів багато - 23 лютого, День Закоханих, день народження, Новий рік. А кому-то і приводи не потрібні: часом хочеться зробити приємний сюрприз зовсім без приводу. Пропонуємо вам кілька варіантів подарунків - вибирайте найбільш підходящий для реалізації.

Корисні подарунки

Подаруйте те, що по-справжньому необхідно вашому чоловікові. Потрібно добре знати бажання і потреби людини, щоб вручити йому презент, який не буде потім припадати пилом у шафі.

Подумайте, чим захоплюється чоловік. Наявність у нього хобі значно полегшує завдання вибору, оскільки ви можете купити якусь "примочку" для його захоплення - наприклад, альбом для марок, якщо він філателіст, або новий екземпляр в колекцію.

Чоловік, який стежить за своїм фізичним станом і багато часу приділяє спорту, зрадіє новим кросівок або толстовці для пробіжок. Якщо він меломан, подаруєте йому круті навушники стильного дизайну або плеєр.

Якщо ваш коханий чоловік захоплюється читанням, тоді його порадує сертифікат в книжковий магазин, де він зможе вибрати, що душі завгодно.

Інші можливі варіанти корисних подарунків:

  • щоденник;
  • теплий светр;
  • відеореєстратор або навігатор (для автомобіля);
  • електробритва;
  • жорсткий диск;
  • флешка;
  • набір інструментів;
  • корисні аксесуари для гаджетів (чохли, сумки для ноутбука т.д.);
  • пристосування для гаджетів (зовнішній акумулятор для телефону, карта пам`яті, об`єктив для камери телефону та інші).


Головне - вибирайте з розумом: чоловікові, наприклад, не потрібна спортивний одяг, якщо він домосід і малорухомий. А якщо ви підберете подарунок за інтересами, то чоловік залишиться задоволений і буде приємно здивований увагою коханої.

Хенд-мейд для чоловіка

Зробити щось власноруч - відмінна ідея подарунка. Що можна зробити для коханого? Варіантів безліч - від пов`язаного вручну шарфа або джемпера до розписаної гуртки.

Останній варіант розглянемо докладніше. Цікава ідея - гуртка з вусами. Купіть просту кухоль (однотонну) і намалюйте водостійким маркером або фарбами по склу та кераміці вуса біля верхнього її краю.



Або зробіть для улюбленого кухоль, на якій можна писати крейдою. Підготуйте заздалегідь:

  • фарфоровий або керамічний кухоль;
  • пензлик;
  • чорну фарбу по склу та кераміці;
  • малярську стрічку;
  • шматочок крейди.

Порядок дій:

  1. Кухоль потрібно вимити і добре протерти. Після цього зафарбуйте її поверхню фарбою, щоб вийшло рівномірно і акуратно. Якщо хочете зафарбувати лише половину - іншу половину міцно заклейте стрічкою.
  2. Через добу (після висихання фарби) надішліть кухоль, попередньо знявши стрічку, в духовку на 35-40 хвилин.
  3. Таку кухоль можна без побоювань ставити в мікрохвильову піч. Напишіть на ній крейдою приємні слова. Подаруйте кухоль разом зі шматочком крейди - чоловік зможе стирати і писати на ній щось своє.

Відмінним подарунком буде листівка, зроблена своїми руками. У неї можна вклеїти загальні фото і зробити веселі підпису. Як варіант - оригінально оформлена рамка із загальним фото всередині.

Навіть якщо просто приготуєте щось святкове - торт, наприклад, - це вже буде прекрасним сюрпризом для коханого чоловіка.

У подарунок - враження!

Що запам`ятовується краще, ніж приємні враження? Так подаруйте їх коханому чоловікові!

Що придумати? Наприклад, організувати спільний стрибок з парашутом або велопохід. Багато вражень у подарунок коханій можна вибрати, наприклад, на сайті Інтернет-магазину подарунків Smile. Вони можуть бути найрізноманітнішими - від занять дайвінгом до навчання ковальській куванні.

Можна придумати цікавий квест для чоловіка. У фіналі гри його чекатиме приємний сюрприз. Інший варіант - влаштувати день тільки для нього, коли ви будете займатися всім, чим він побажає. Можливі спільні походи куди-небудь, романтичну вечерю з його улюбленими стравами і т.д.

Цікавий варіант подарунка - настільні ігри для двох, можливо, інтимного плану. Це веселе розвага, яке подарує море позитивних емоцій обом в парі.

Можливо, вам будуть корисні наші статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!