» » » Що подарувати коханця?

Що подарувати коханця?

Що подарувати коханця?

Коханець доставляє море задоволення і стає близькою людиною, якого хочеться порадувати на свята і День народження. Можна піднести йому подарунок, ось тільки все підряд доглядати не варто.

У цій статті ми поговоримо про те, що можна подарувати коханцеві.

Ідеї подарунків для коханця

Якщо вірити народній мудрості, розумний чоловік обов`язково викине подарунок коханки, коли буде направлятися додому до дружини. Адже вона може запідозрити щось, простежити за чоловіком і дізнатися про його таємних захоплення. Ось чому, вибираючи презент для одруженого коханця, потрібно зупинятися на нейтральні речі, інакше ви можете втратити чоловіка. І навіть якщо чоловік вільний, ваш роман все одно варто зберігати в секреті.

Автомобільні аксесуари

Якщо ваш коханець автолюбитель, то має сенс подарувати йому який-небудь аксесуар для його «залізного друга». Це може бути:

  • магнітола;
  • колонки;
  • навігатор;
  • відеореєстратор;
  • ксенонові фари.

Як правило, жінки мало цікавляться подібними речами, тому для його дружини не буде підозріло побачити в салоні свого чоловіка щось з перерахованого вище. В крайньому випадку, чоловік скаже, що придбав нову річ сам.

спільний похід

Подаруйте коханцеві спільний похід в більярд, боулінг, новий ресторан. Також можна купити сертифікат на двох на стрибок з парашутом або катання на повітряній кулі. Ви отримаєте море позитивних емоцій, а спільно проведений день або вечір будете згадувати ще довгий час. Головне - придумати хороший привід, щоб пояснити вашому чоловікові або його дружині, чому вас немає вдома так довго (або так пізно).

Гаджети



Безбоязно можна дарувати коханцеві всілякікомп`ютерні гаджети - миші, клавіатури, диски, електронні книжки, флешки, гарнітури. Вони, також як і автомобільні аксесуари, в більшості випадків залишаються непоміченими. Якщо є можливість, піднесіть чоловікові мобільний телефон- навіть якщо він приверне увагу його дружини, чоловік може сказати, що старий вийшов з ладу.

алкоголь

Якщо коханець є великим поціновувачем алкогольних напоїв, можна зробити йому пляшку колекційного вина, коньяку або віскі. Ви можете разом розпити напій, влаштувавши собі романтичний вечір при свічках. Якщо чоловікові доведеться взяти ваш подарунок з собою, то дружині коханець може сказати, що його привітали друзі або партнери.

Особисті речі

Особисті речі не варто дарувати коханцеві, якщо тільки у вас немає свого місця, де ви зустрічаєтеся регулярно. В цьому випадку можна буде піднести коханому:

  • банний халат;
  • набір рушників;
  • капці;
  • електробритву.

Адже дружина вашого коханця ніколи не побачить ваші подарунки- більш того, у вашому любовному гніздечку стане затишніше, обстановка стане домашньою. Чоловік буде відчувати, що його чекають і люблять, і в підсумку буде приходити частіше. Що стосується парфуму, то його дарувати не рекомендується, так як дружина обов`язково почне бити тривогу.

Можливо, ідею для презенту коханцеві ви зможете відшукати в нашому розділі - Подарунки для чоловіків.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!