» » » 2 Року весілля: що подарувати?

2 Року весілля: що подарувати?

2 роки весілля: що подарувати?

2 роки після одруження - паперове весілля. У цей день не прийнято дарувати дорогих подарунків. Презент повинен вписуватися в тематику торжества. У статті ми розповімо, що подарувати в цей знаменний день.

Що подарувати на паперове весілля

Традиційним подарунком вважається сувенір - матрьошка. Можна зробити презент цікавіше, якщо всередину до кожної дерев`яної ляльки вкласти по складеному листку паперу з поздоровленням.

Оригінальним подарунком стане саморобний картонний альбом з фотографіями молодих або настінний календар з вітальними віршами та малюнками.

Звичайно, не обійтися і без різних фігурок з паперу (серце, квіти, голуби і т. П.), Виконаних в стилі орігамі. На додаток до подарунка можна купити книгу, по якій молоді змогли б навчитися даному майстерності.

У цей день друковане видання в принципі - хороший подарунок. Це можуть бути керівництва по психології, виховання дітей, кулінарна книга або навіть "Камасутра".

Можна подарувати молодим квитки в театр, кіно чи на концерт.

Що подарувати дружині

Чоловік може подарувати своїй дружині подарунковий сертифікат в салон краси. Якщо він не паперовий, а пластиковий, то можна його приклеїти на лист дизайнерського паперу формату А4, прикрасивши яскравою стрічкою. На самому папері можна написати привітання і слова любові.



Купіть прикраса, а коробку для нього зробіть самі з щільного паперу. Покладіть презент всередину, а зверху насипте кольорове паперове конфетті.

Змайструєте з щільною яскравого паперу коробку або кошик і заповніть її квітами і тістечками. Несподіваним подарунком стане коробка з живими метеликами.

Що подарувати чоловікові

Для коханого чоловіка можна виготовити індивідуальний подарунковий сертифікат своїми руками. Напишіть на красивому аркуші паперу найменування послуг (наприклад, масаж, смачна вечеря, стриптиз і т. П.), Їх вартість в балах і номінал сертифіката. Сертифікат можна зробити без вказівки його "ціни", якщо замінити бали на пристрасні поцілунки. Тоді ваш чоловік зможе отримати всі послуги, але йому доведеться за них заплатити.

Можна купити колекцію книг улюбленого автора чоловіка і заховати їх в будинку. Щоб чоловік зміг відшукати свій подарунок, дайте йому мальовану карту з підказками.

Зробіть чоловікові "смачний" плакат. Приклейте різні солодощі до ватману і не забудьте залишити ласкаві підпису.

Можливо, вас зацікавить стаття Що дарувати на 2 роки весілля.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!