» » » Що подарувати чоловікові на весілля?

Що подарувати чоловікові на весілля?

Що подарувати чоловікові на весілля?

У давні часи на Русі була традиція, обдаровування свого судженого. Подарунки дівчата робили своїми руками, в якості подарунків виступали вишитий пояс, рушник або сорочка. Через роки традиція пішла в небуття. Однак можна звернутися до народної мудрості і згадати, що подарунок символізує любов до людини і запам`ятається дружину на довгі роки. У цій статті ми розглянемо, що можна подарувати чоловікові на весілля.

Вибираємо подарунок чоловікові на весілля

Щоб майбутній чоловік зрозумів, що жінка, яку він вибрав собі в супутниці життя, неординарна особистість, можна подарувати йому щось незвичайне. Це може бути портрет чоловіка, написаний за його фотографії в незвичному образі, наприклад, царя, імператора, президента. Також доречним буде шарж, в якому весело обігруються його захоплення.

Замовте фахівця дослідження родинного дерева чоловіка і написання його історії. Можливо, його предки були знатними вельможами або прославилися різними досягненнями. Чоловікові буде приємно дізнатися такі факти про сім`ю, більш того, він буде пишатися цим.

Подарунок своїми руками

Можна вчинити, як робили наші прабабусі, тобто виготовити подарунок своїми руками. Ви можете зв`язати дружину светр, шапку, шарф, вишити носовичок, скатертину, картину, зшити сорочку, зробити вазу. Тут все залежить від ваших умінь, головне, щоб річ вийшла красивою і порадувала судженого.

Поезія



Якщо у вас є талант поета, то можна спеціально для чоловіка скласти вірш або пісню. У вашому творі повинні бути відображені ваші почуття до чоловіка, значущі моменти в житті обох. Розповісти вірш або виконати пісню можна безпосередньо на весільному торжестві. Напевно ваш чоловік розчулився, а родичі будуть слухати вас з відкритими ротами. Можна також записати пісню у професійній студії та вручити чоловікові диск, коли ви залишитеся удвох.

Подарунки-символи

Якщо хочеться піднести чоловікові особливий презент, то варто зупинити свій вибір на якому-небудь подарунок-символі. Вручите йому половинку серця, залишивши другу собі. Ви можете пообіцяти один одному зберігати цей подарунок вічно. Також можна подарувати чоловікові ключі від свого серця. Для цього підійдуть будь-які ключі, перев`язані червоною стрічкою. Ви можете замовити парні кільця або кулони з оригінальним дизайном, які будете носити, не знімаючи. Подібні подарунки додадуть романтики у ваші стосунки.

Освідчення в коханні



На весілля чоловікові можна подарувати визнання в любові. Багато хто може заперечити, що він і так знає, що ви його любите, але ж можна написати дружину любовний лист, яке йому буде дуже приємно отримати. Оформити його можна в вигляді папірусу, а піднести в скриньці. Такий подарунок буде для нього дуже цінний, і він буде задоволений тим, що ви подумали про нього під час весільної метушні. Також можна написати листа на звичайному папері, але вкласти його краще в оригінально оформлений конверт.

Підійде і грамота, в якій будуть описані всі заслуги чоловіка перед вами. Однак виконати її потрібно в незвичайній формі, так буде набагато цікавіше дарувати подарунок.

Колаж з фотографій

Подаруйте чоловікові величезний колаж з ваших спільних фотографій, на яких ви посміхаєтеся і виглядаєте щасливими. Також можна зробити картину зі знімків, що розповідає вашу історію кохання. Доречним буде подарувати і кухоль з вашою фотографією, щоб він ні на хвилину не забував про вас. Відмінною ідеєю буде подарувати чоловікові перекидний календар зі своїми фотографіями. Він весь рік буде милуватися таким подарунком і, швидше за все, збереже його і після.

класичні подарунки

Якщо дарувати все вищеописане не в вашому стилі, можна зупинити свій вибір на класичних варіантах. Доброю ідеєю буде подарувати шкіряне портмоне, яке прослужить дружину кілька років. І кожен раз, розплачуючись в магазині, він буде згадувати вас. Якщо ваш звужений давно хоче купити собі певну модель смартфона, то ви можете подарувати йому його. Радості не буде меж, адже він не очікує від вас такого подарунка. Також чоловік буде радий, якщо ви йому подаруєте золоті запонки, затиск для краватки, хрестик. Любителю книг сподобається колекційне видання його улюбленого твору.

Можливо, вам буде цікава наша стаття на схожу тему Що подарувати на весілля.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!