» » » Що подарувати бабусі від внучки?

Що подарувати бабусі від внучки?

Що подарувати бабусі від внучки?

Саме бабуся асоціюється з домашнім затишком, дитинством, запахом пиріжків і безкорисливою любов`ю. Що подарувати бабусі від внучки, щоб висловити свою любов і порадувати її?

Велике значення має спосіб життя і вік бабусі. Для ще не старої жінки, яка веде активний спосіб життя, приємним подарунком стане дорога косметика або подарунковий сертифікат в салон краси. Дорогі парфуми або елегантне прикраса теж обов`язково сподобаються їй.

Можна подарувати квитки в театр або на концерт улюбленого виконавця. Тільки потрібно обов`язково організувати їй компанію, адже ходити на такі заходи однієї не дуже приємно.

Щоб подарувати цікавий подарунок, корисно знати смаки і захоплення іменинниці. Захоплива кулінарією бабуся зрадіє нової кухонної книзі або набору формочок і інших аксесуарів для випічки. А якщо вона проводить багато часу за розведенням квітів, то садовий інвентар виявиться дуже до речі.



Якщо бабуся вже похилого віку і багато часу проводить вдома, то можна подарувати їй затишний плед або шаль. До речі опиниться і крісло качалка або навіть масажне крісло.

І звичайно, будь-яка бабуся зрадіє подарунку, зробленому своїми руками, адже увагу в цьому віці набагато важливіше речей. Спечіть смачний торт з вітальним написом, зробіть альбом з фотографіями всієї родини або оформіть красиве родовідне древо. Можна зробити футляр для окулярів, намалювати або вишити картину.

Зараз популярні грамоти і медалі з написом "Кращою бабусі" - оригінально і зворушливо, а можна замовити кухоль з таким написом або фотографією онуків.

Ще багато хороших ідей для подарунка бабусі на день народження можна почерпнути в статтях:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!