» » » Що можна подарувати бабусі?

Що можна подарувати бабусі?

Що можна подарувати бабусі?

Для бабусь цінні будь-які, навіть найнезначніші і непрактичні подарунки від обожнюваних онуків. Але як же все-таки здорово зробити дорогому серцю людині не тільки приємний, а й потрібний хороший подарунок. Пропонуємо разом подумати, що це може бути.

куплені подарунки

предмети одягу

Жінкам старшого віку будуть доречні в якості подарунка різні в`язані кофти і кардигани, шалі, які дарують відчуття затишку і не дають замерзнути. Також для бабусі можна підібрати ошатний хустку, який можна носити і на голові, і на плечах. Якщо бабуся воліє елегантний жіночний стиль, то цілком можна презентувати їй симпатичну капелюшок. Як речей для домашнього носіння можна піднести м`який «ласкавий» халат, тапочки.

прикраси

Дамам бальзаківського віку особливо йдуть вироби з перлів, гранатів, бурштину - можна знайти не дуже дорогі, але дуже ошатні солідні гарнітури. Також модним бабусям чудово підійдуть масивні прикраси з інших каменів - опала, онікса, гірського кришталю. Причому цілком можна подарувати як вироби з золота, так і срібні.

Оправа для окулярів

Якщо ваша бабуся носить окуляри, то святкове стильна дорога оправа стане чудовим і потрібним подарунком, який прикрасить образ і підкреслить статус жінки солідного віку.

Техніка для дому



Якщо бабуся ладнає з технікою, то ви сміливо можете порадувати її новим помічником для будинку. Тільки врахуйте, що прилад потрібно підбирати максимально легкий, зручний і простий в експлуатації, адже ви робите сюрприз людині у віці, у якого вже не так багато сил і енергії.

книга

Цей варіант подарунка, незважаючи на всю його уявну банальність, завжди актуальний. Якщо не впевнені в літературні вподобання бабусі, то завжди можна піднести подарункову версію відомого кулінарного видання. Правда, від новомодних книжок з якої-небудь професійної французької кухні краще все-таки буде відмовитися - навряд чи в холодильнику вашої бабусі виявляться омари, дивовижні спеції і екзотичні фрукти. Можна також подарувати книгу по рукоділлю. Простежте, щоб шрифт видання був досить великим, а опису, інструкції були подані доступним немолодому людині мовою.

Речі для дому



Тут варіантів безліч. Це може бути пухнастий килим, красиве дзеркало в розкішній рамі, постільна білизна, новий предмет меблів на заміну зношених старому, скатертину, посуд, торшер і ін. Просто згадайте, як живе бабуся, і спробуйте подумати, чого їй не вистачає в будинку.

поїздка

Активні бабусі напевно оцінять можливість відпочити за межами домашніх стін. Купуйте квиток на екскурсію по святих місцях, турпутівку в будинок відпочинку або санаторій. Подаруйте бабусі подорож в іншу країну з багатою історією і культурою (щоб було що подивитися).

розвага

Цілком вдалим подарунком від онука буде сертифікат на відвідування першокласної стоматології або косметологічного / масажного кабінету. Також можна подарувати участь в майстер-класі по кулінарії або рукоділля. Напевно порадує багатьох бабусь квиток на концерт улюбленого виконавця, на виставку, в театр.

Подарунки своїми руками

Звичайно, зроблені особисто вами речі будуть для рідної людини вдвічі приємніше. Але якщо подарунок не несе якоїсь великої практичної навантаження, то краще його все ж підносити як доповнення дійсно потрібного і цінного подарунка. У числі того, що можна подарувати бабусі:

  • В`язані серветки і скатертини для столу, клаптеві постілки і килимки;
  • Красиві рамочки з спільними фотографіями. Зрозуміло, декорувати ви їх повинні будете самі. Або ж цілий альбом, зроблений у техніці скрапбукінгу;
  • Зшиті вами фартух і прихватки для кухні;
  • Вручну розписана ваза або декоративне блюдо, оригінально прикрашений набір баночок для спецій і круп;
  • Картина або композиція з гербарію, вміщена в рамку під скло;
  • Шкатулка для прикрас або ниток;
  • Вишитий рушник;
  • Миловидні диванні подушки, наволочки на які ви прикрасите, наприклад, бісером, вишивкою та паєтками.

Також шукайте ідеї для подарунків коханим людям в інших наших статтях:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!