» » » Що подарувати тітці?

Що подарувати тітці?

Що подарувати тітці?

Вибір подарунка багато в чому залежить від вашого статусу по відношенню до того, кому призначається подарунок. Хто ви людині: близьким або далеким родичем, другом або приятелем, колегою або однокласником. Найскладніше чомусь вибирати подарунки для родичів, особливо якщо вони старше вас за родинною рангу: батьками, дідусями і бабусям, дядькам і тіткам. Ось, наприклад, що подарувати тітці? Давайте поміркуємо разом на тему цього непростого вибору. І розглянемо два варіанти подарунка: від душі і до душі.

Подарунок від душі

В такий подарунок ви повинні «вкласти душу». Що це означає? Це означає, що подібний подарунок найкраще зробити своїми руками. І не важливо, скільки років вам або вашій тітці, важливо, що, виготовляючи подарунок, ви думали про це близькій вам людині і прагнули доставити йому радість.

Так що якщо ви вмієте шити, в`язати, ліпити, малювати та інше, та інше, то сміливо приступайте до виготовлення подарунка. А що з категорії саморобних подарунків можна подарувати жінці?

  • В`язані рукавиці або рукавички, шарфи і серветки, шкарпетки і тапочки. Словом, все, що вийде з-під ваших умілих спиць або гачка.
  • Панно та статуетки, зроблені в техніці ліплення із солоного тіста, холодного фарфору або полімерної глини.
  • Зшиті вами аксесуари для кухні: прихватки, рушники, скатертини, мішечки для зберігання круп. Особливо приємно буде отримати вашої тітки такі аксесуари, прикрашені вишивкою.
  • Вишиті скатертини та постільну білизну або навіть вишита картина.
  • Корисні дрібниці, які також можна зшити або зв`язати: чохол для телефону, косметичку, літню сумку.
  • Декоративні предмети інтер`єру: топиарий, музика вітру, ловець снів.

Варіантів таких подарунків дуже багато. Все залежить від вашої майстерності та засобів, які ви можете витратити на матеріали для виготовлення подарунка.



Подарунок «від душі» можна не тільки зробити самостійно, але і купити. Наприклад, є речі, які дуже подобаються саме вам. Ось ви б хотіли щось придбати для себе, так купите це в подарунок своїй тітці. Такий подарунок теж буде зроблений від душі, тому що вас ця річ неодмінно порадувала б. А ви такою радістю діліться з близьким для вас людиною. Звичайно, варто вибирати речі, які стануть доречним подарунком з урахуванням віку, характеру і смаків того, кому він призначений.

Подарунок для душі

Це такий подарунок, який неодмінно порадує його одержувача. Природно, що при виборі подарунка «для душі» необхідно враховувати інтереси людини, якій він призначений. Таким подарунком стануть будь-які речі (предмети), про які людина мріє, але не наважується купити їх самостійно.



Наприклад, якщо ваша тітка захоплюється в`язанням, подаруйте їй набір якісної (і бажано дорогий!) Пряжі. Вона любить пекти? Тоді їй обов`язково сподобаються модні силіконові форми для випічки або кондитерський шприц, або красиве блюдо для пирогів і тортів.

Вона завзята мандрівниця? Купіть їй в подарунок новий зручний і місткий валізу. Ваша тітка захоплюється садівництвом або ландшафтним дизайном? Подаруйте їй насіння рідкісних квітів або щось для садового інтер`єру: ліхтарики для саду на сонячних батарейках, огорожу для квітника, якусь садову скульптуру.

Якщо тітонька приділяє багато часу догляду за собою, то подарунок вибрати і того легше: хороший манікюрний (підкорений) набір, фірмові духи, новий розрекламований (а тому дорогий!) Крем для обличчя або для тіла, спа-набір для лазні.

Звичайно, сам подарунок і його вартість в чому залежать як від віку дарувальника і його фінансової спроможності, так і від по приводу, по якому робиться подарунок. На календарні свято (8 Березня, Новий рік) прийнято дарувати невеликі і недорогі подарунки. На День народження можна подарувати щось більш «вагоме» або навіть обмежитися грошовим конвертом. А ось на ювілей гроші дарувати не прийнято.

Так, і не забудьте про квіти! Не важливо, хто ви своєї тіточки: племінником або племінницею. Важливо, що до будь-якого подарунка, призначеному для жінки, обов`язково додається букет квітів!

Ще більше інформації на цю тему ви знайдете в наших статтях з рубрики Подарунки для жінок. Вдалого вибору!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!