» » » Що подарувати подрузі на 30?

Що подарувати подрузі на 30?

Що подарувати подрузі на 30?

День народження кращої подруги - прекрасний привід піднести подарунок, тим більше, якщо очікується кругла дата. Треба добре продумати, що подарувати подрузі на 30, щоб ваш подарунок здивував і порадував іменинницю.

Подарунки на 30-річчя

Вибираючи подарунок, враховуйте характер і смаки іменинниці. Якщо вам же не вистачає свіжих ідей для подарунка, то просто наберіть в пошуковику фразу «що подарувати подрузі 30 років» і почитайте поради.

  1. Квіти. Даруйте тільки ті, які любить винуватиця торжества. Можна купити квітучий кімнатна квітка в горщику, а сам горщик самостійно розмалювати або обклеїти бісером, фольгою, стрічками або черепашками. Такий подарунок буде унікальним.
  2. Сувеніри. Якщо ваша подруга любить предмети декору - подаруйте красиву статуетку, шкатулку, ароматичну свічку. Ще краще, якщо ви зумієте зробити щось своїми руками.
  3. Світлина. Можна зробити незвичайним будь пам`ятне фото, замовивши в студії оригінальний календар або навіть великий постер. Рамка для фото, до речі, теж може стати об`єктом вашої творчості.
  4. Аксесуари. Якщо іменинниця - модниця, то вирішення питання, що подарувати подрузі на 30 років ще простіше: прикраси, шарфи або хустки, сумочки, ридикюлі, гаманці, ремені, парасольки - є з чого вибрати.
  5. Листівка. Її можна намалювати самостійно, або зробити веселий колаж, а підписати, наприклад, складеними вами віршами.
  6. Предмети побуту. Якщо винуватиця торжества людина практична, то її порадують корисні подарунки: набори посуду, скатертини, рушники, блендер, форми для випічки і все таке.
  7. Косметика. Щоб бути оригінальною - подаруйте сертифікат з хорошого косметичного магазину, щоб подруга вибрала те, що їй потрібно. Абонемент в SPA або масажний салон теж хороша ідея.
  8. Подарунки для душі. До таких відносяться книги, квитки на концерт або в театр, диск з улюбленою музикою. Тут головне точно знати інтереси тієї, кому збираєте їх дарувати.
  9. Гроші. Їх теж можна подарувати подрузі на 30 років: розвісьте купюри на листках кімнатної рослини - це буде забавно.

Чого не варто дарувати

  • Дзеркала, годинник, перли, ікони, носові хустки, ножі і вилки не дарують з забобонних міркувань. Особливо це слід врахувати, якщо ваша подруга забобонна.
  • Речі, які нагадують про хвороби або натякають на фізичні вади: танометр, вітаміни, препарати для схуднення, абонемент в спортзал.
  • Предмети, які навіюють сумні асоціації, наприклад, жінці яка безуспішно мріє про дитину, не варто дарувати фігурку малюка або янголятка.


Самий стандартний презент буде унікальним, якщо підійти до його вибору та оформлення з любов`ю і увагою. Вдалий подарунок порадує і вас і подругу, стане символом вашої дружби і прихильності.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!