» » » Що подарувати на 8 березня подрузі?

Що подарувати на 8 березня подрузі?

Що подарувати на 8 Березня подрузі?

Як чудовий весняний свято 8 Березня! Всі жінки в цей день чекають уваги і подарунків від оточуючих. І Ви, як і будь-яка дівчина, розумієте, як важливо привітати з 8 Березня улюблену подругу. Але що подарувати на 8 Березня подрузі? Подумаємо логічно, раз в цей день для подружки найважливіше увагу, який тоді подарунок зможе сповна показати його ...

Що подарувати на 8 Березня подрузі

Квіти, звичайно, радують будь-яку дівчину, але все-таки на 8 Березня залишимо це чоловікам. Подарунок не обов`язково повинен бути дорогим, адже це не день народження, коли всі засоби можна витратити на одного іменинника.

З усіх типів подарунків нам підійдуть символічні! Не плутайте символічні подарунки зі звичайним сувенірчиком на стіл. Подаруйте подрузі на 8 Березня такий подарунок, який буде мати таємний сенс для вас обох. Практично кожну річ можна наділити якимось символічним значенням. Подарунок повинен обов`язково супроводжуватися словами про те, що позначає ця річ, ці слова можна написати в листівці.

Не секрет, що багато дівчат сентиментальні і їм подобаються всякі дрібниці для душі, фотографії. Купіть велику рамку і оформите в ній колаж з щасливих моментів життя подруги. Вставляйте туди вирізані з журналів слова, складайте їх з букв.



Подібним подарунком може стати слайд шоу для подруги на 8 Березня. Ви можете скласти класну презентацію за допомогою звичайної програми на Вашому комп`ютері windows movie maker. Вставте туди ваші загальні фотографії, створіть красиві ефекти, додайте музику. Можна пошукати пісні про дружбу, про подруг або взяти пісню, яка нагадує вам обом про якісь моменти з життя.

Яка модниця радіти не буде нової футболці, шарфику або підвісці? Якщо ваша подруга відноситься саме до таких особам, подаруйте їй що-небудь з одягу, біжутерії, гаманець, ремінь, фантазуйте. Звичайно, слід згадати розміри подруги, і чи носить вона взагалі біжутерію, щоб подарунок не виявився непотрібним.

Ні одна представниця прекрасної статі не відмовиться від косметики по догляду за волоссям, шкірою обличчя і тіла. Можна подарувати подрузі на 8 Березня гель для душу, крем-суфле для тіла, скраби і піни для ванни, морські солі і ароматичні масла, орієнтуючись на переваги подружки.

Жартівниця і веселим подружкам даруєте подарунки під їх характер. Якщо Ви подаруєте наклейку туфельки на автомобіль або літаючий будильник, вони оцінять і відзначать для себе, що Ви веселий оригінальна людина.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!