» » » Що подарувати подрузі?

Що подарувати подрузі?

Що подарувати подрузі?

Як мінімум кілька разів на рік дівчата ламають голову над тим, що подарувати подрузі. Приводом може бути не тільки День народження, а Новий рік, 8 березня і інші свята. Хочеться, щоб подарунок виділявся на тлі інших і доставляв тільки позитивні емоції.

Нижче ми привели кілька порад щодо вибору подарунка.

Що подарувати подрузі: поради щодо вибору подарунків

Здавалося б, завдання вибору подарунка ускладнюється з кожним роком. Адже за роки дружби було зроблено багато подарунків і іноді не вистачає фантазії, щоб порадувати подругу чимось новим. Але з іншого боку, з кожним роком ви краще дізнаєтеся один одного, діліться своїми мріями і бажаннями. Тому питання Що подарувати подрузі на 30 років не повинен викликати тривалих роздумів, якщо мова йде про подругу дитинства.



Вибираючи подарунок, перш за все, керуйтеся інтересами подруги, а не своїми власними. Незважаючи на дружбу, ваші бажання і уявлення про ідеальний подарунок можуть не збігатися. І те, що для вас є межею мрій, її може залишити байдужою.

Можна делікатно вивідати у подруги про її бажаннях. В цьому випадку ви будете впевнені в тому, що подарунок принесе задоволення і не буде відправлений на полицю за непотрібністю.



Якщо ви заздалегідь не знаєте, що конкретно хоче отримати в подарунок ваша подруга, займіться його пошуком завчасно. Подарунок куплений похапцем навряд чи виявиться потрібним і приємним. Якщо часу на вибір презенту не залишилося, краще подаруйте гроші, якими подруга скористається на свій розсуд.

Ідеї подарунків для різного віку

Вибір подарунка залежить не тільки від переваг подруги, але і її віку.

Що подарувати дівчинці-підлітку

У цьому віці в дівчаток зароджується жіноче начало, вони починають більше уваги приділяти своїй зовнішності і нарядам. Якщо подружка відноситься до числа таких модниць, вона, напевно, зрадіє наступним подарункам:

  • Косметика. Бажаючи виглядати старше, дівчатка-підлітки часто без дозволу користуються косметикою мами або старшої сестри. Особиста косметика допоможе уникнути сварок з близькими і створити власний образ. Набір декоративної косметики для юних дівчаток може включати: туш для вій, блиск для губ або помаду натуральних відтінків, легкі тіні. А ось використання тонального крему і пудри загрожує появою вугрової висипки. Якщо ви знаєте особливості шкіри подружки, можна подарувати предмети гігієнічного догляду за обличчям (косметичне молочко для зняття макіяжу, крем для проблемної шкіри, маскує олівець).
  • Прикраси. Такий подарунок не буде зайвим ні для однієї дівчинки, якщо він підібраний зі смаком. Напевно, ви знайомі зі стилем одягу подружки. Для дівчаток, віддають перевагу спортивному стилю, краще вибрати прикраси з каучуку, спеціально оброблених тканин. Рок-стиль має на увазі наявність агресивних прикрас зі шкіри, металу у вигляді черепів, орлів, музичних інструментів. В етнічному стилі переважають прикраси з натуральних природних матеріалів (дерева, каміння, шкіри, пір`я).
  • Аксесуари. Модним і стильним аксесуаром в усі часи був годинник. Вони не тільки дозволять стежити за часом, але і доповнять створений образ. Напередодні літа хорошим подарунком стануть сонячні окуляри, панама або парео.

Подарунки для дівчат

вирішуючи, що подарувати подрузі на 20-річчя чи інше торжество, не варто зупинятися на традиційних подарунках. Набагато цікавіше підібрати нестандартний презент, який стане приємним сюрпризом. Вибір такого подарунка залежить від характеру та інтересів подружки, а також вашої фантазії і матеріальних можливостей:

  • Подарунковий сертифікат. Грошовий сертифікат виглядає набагато пристойніше, ніж гроші в конверті і в той же час, дозволить подрузі придбати необхідну річ на свій розсуд. Це може бути сертифікат для покупок в її улюбленому магазині (білизни, парфумерії, ювелірних виробів і т. Д.) Або сертифікат на відвідування салону краси або спортивного комплексу.
  • Подарунок - враження. Такий презент подарує масу позитивних емоцій і дозволить зробити свято незабутнім. Для подруги-екстремала можна організувати політ на повітряній кулі, заняття дайвінгом або відпочинок на гірськолижному курорті. Романтичні натури оцінять можливість відвідати джазовий вечір, школу танців або провести день в СПА-салоні. Для захоплюються натур шикарним подарунком буде участь в кулінарному шоу або запис музики власного твору в професійній студії.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!