» » » Що оригінальне подарувати подрузі?

Що оригінальне подарувати подрузі?

Що оригінальне подарувати подрузі?

Вибір подарунка з якого-небудь значимого приводу - завжди справа непроста. Здається, що підібрати подарунок для людини, якого добре знаєш, зовсім нескладно. Однак на практиці виявляється, що людині малознайомій вибрати презент значно простіше, ніж близькій подрузі. Нам завжди хочеться подарувати щось дійсно варте і пам`ятне. У цій статті ми запропонуємо кілька варіантів того, що оригінальне подарувати подрузі.

Футболка або толстовка з індивідуальним принтом

Хоча ідея друку унікальних зображень і поздоровлень на одязі, гуртках, магнітах і іншої сувенірної продукції вже не нова, вона все ще не втрачає своєї актуальності. Якщо у вас з подругою дуже теплі відносини на протязі ось вже багатьох років, у вас напевно знайдеться, що разом згадати. Звернувшись в компанію, що надає відповідні друкарські послуги, ви зможете в найкоротші терміни отримати унікальний подарунок, який ваша подруга точно не забуде дуже довго.

Портрет на замовлення

Мало хто може похвалитися, що у них вдома є власний портрет. У століття цифрових фотографій працю художників стає все менш затребуваним. А даремно! Адже портрет, написаний рукою майстра, передасть не тільки поверхневу картинку, але і створить особливу атмосферу. Багато художників зараз пропонують таку послугу, як портрет по фотографії - вам потрібно буде принести лише кілька фотографій вашої подруги художнику, пояснити, в якому ракурсі і в якій атмосфері вам хотілося б бачити готову роботу, і вашу подругу навіть не доведеться нікуди вести. Через пару тижнів ви отримаєте на руки унікальний портрет, що стане для неї справжнім сюрпризом. Якщо звичайний портрет ви вважаєте банальним, ви також можете замовити шарж. А щоб та, кому подарунок призначається, точно не забула, від кого він був нею отриманий, попросіть художника закарбувати на картині і вас разом з нею.

Подарунковий сертифікат



Дарувати різного роду подарункові сертифікати багато хто вважає недоречним, мотивуючи це тим, що подарувати сертифікат - все одно що подарувати гроші. Однак вибравши в якості подарунка подарунковий сертифікат на обгортання, масаж, манікюр чи педикюр, важливий не стільки сам подарунок, скільки позитивні емоції і задоволення, яке подруга отримає в ході процедури. Погодьтеся, що далеко не у всіх з нас часом є бажання і вільні грошові кошти на те, щоб побалувати себе і своє тіло. Купуючи для подруги подарунковий сертифікат такого роду, можете бути впевнені - довго без діла він у неї не пролежить.

Щоб отримати більш детальні поради, читайте ідеї подарунків, підібраних під вікову категорію, в статтях:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!