» » » Що подарувати подрузі на 14?

Що подарувати подрузі на 14?

Що подарувати подрузі на 14?

Щороку перед будь-якою людиною постає питання про те, що подарувати подрузі на іменини? Тут важливо пам`ятати, що подарунок повинен бути справжнім сюрпризом. Так, ви цілком можете поцікавитися, чого б хотілося подрузі, але, погодьтеся, що завжди дуже приємно думати - гадати, що ж тобі подарують на день народження.

Дарувати подарунки подрузі доставить Вам багато радості, особливо, коли Ви робите все з любов`ю, від душі і щиро. Крім того, це ж чудова нагода для шопінгу!

14 років - це вже початок перехідного віку, віку, коли дитина так прагне швидше перестати бути дитиною і поетапно переходить у доросле життя.

варіанти подарунків

В наш час 14-річні дівчатка не бажають затримуватися в дитинстві, на жаль. Тому, замислюючись, що подарувати подрузі на 14-річчя, спробуйте продовжити їй дитинство, наприклад, подарувавши величезного плюшевого зайчика або ведмедика, який чудово впишеться в інтер`єр її кімнати, а також послужить м`якою і зручною подушкою.

Ні для кого не секрет, що в високотехнологічне час практично у кожного підлітка є комп`ютер. Тому, якщо ви хочете розмовляти зі своєю подругою шляхом інтернет-спілкування, та ще й бачити її на моніторі, подаруйте їй веб - камеру. До того ж, зараз їх випускають навіть у вигляді забавних м`яких ведмедів, зайчиків, собачок і т.д. Тепер ваше спілкування стане ще більш продуктивним і приємним.

Якщо ваша подруга - вміла рукодільниця, можете подарувати їй набір для її коханого творчості, який буде містити в собі все необхідне. Або, наприклад, можете подарувати їй набір початківця миловара.



Якщо ваша подруга - велика модниця, тоді питання про те, що подарувати подрузі 14 років віком відпадає сам по собі - просто виберіть їй красивий, а ще якісний набір біжутерії. Так, це не дуже дорогий подарунок, але порівняно з ювелірною прикрасою, ці вироби виглядають нічим не гірше, але доступні кожному.

Важливим, за потрібне і практичним подарунком виявиться MP4-плеєр, адже підлітки так люблять слухати музику! Він відрізняється особливою компактністю, завдяки чому подруга зможе скрізь брати його з собою і слухати музику, згадуючи про вас. А в комплект до нього можете підібрати навушники. Важливо вибирати такі, щоб вони не натирали вуха, тобто, з прогумованими подушечками. Також відмінною додатковою функцією є регулятор гучності і інші функціональні клавіші.

З тим, що подарувати подрузі на 14 років, трохи розібралися. А тепер давайте поговоримо про те, чого не варто дарувати.

Що краще не дарувати

Не варто дарувати косметичні засоби, які спрямовані на вирішення будь-якої проблеми, оскільки це послужить сигналом того для дівчини, що у неї щось не так.

Також не даруйте живих подарунків - собачок, кішечок і хом`ячків, якщо ви заздалегідь не обговорювали це питання з іменинницею. Цілком може бути, що дівчинка хоче собі живого друга - тварини, але у кого - то з її родичів - алергія на шерсть. Порадьтеся попередньо!

І, остання порада: не забувайте про атрибути, які будуть створювати піднесений настрій. Прикрашайте подарункову упаковку живими квітами, веселою шарудить папером, величезними бантами, різноманітними стрічками і т.д. Тепер навіть саме розгортання подарунка стане справжнім приводом для веселощів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!