» » » Що подарувати подрузі на новий рік?

Що подарувати подрузі на новий рік?

Що подарувати подрузі на Новий рік?

Старий рік добігає кінця, і все навколо заметушилися, задумалися, що подарувати найулюбленішим і близьким в Новий Рік. В тому числі, кожна жінка задумалася, що подарувати подрузі на новий рік. Для будь-якої жінки подруга є дуже близьким, практично рідною людиною, з яким вона ділиться найпотаємнішим, з яким ділить і радості і біди. Тому і подарунок для подруги повинен бути особливим, чудовим, ідеальним. Так що ж оригінального і корисного можна подарувати подрузі на Новий рік?

Подарунки для здійснення мрій

Побудьте чарівницею в цю новорічну пору і виконаєте давню приховану мрію вашої подруги - подаруйте їй іграшковий вертоліт, а до хвоста прив`яжіть сітку з ескімо. Морозиво купуйте, прямо перед піднесенням подарунка, щоб не розтануло.

З цієї ж серії іграшковий вантажівка, доверху наповнений солодощами. Кому як не вам знати, які солодощі воліє подруга. Тут є невелике виключення: не даруйте такий подарунок подрузі на дієті. Також можна наповнити косметикою кошик. Декоративна косметика, парфуми, креми для тіла, обличчя, рук, - кожна жінка хоче такий набір в подарунок. Щоб потім на весь рік вистачило.

А можна виконати і найзаповітніші її мрії. Хотіла машину - ось тобі зменшена копія, модель. Хотіла будинок - ось тобі будиночок для барбі. Хотіла шубу мутоновую, або норкову - ось тобі плечики для неї. Хотіла комп`ютер - ось тобі миша і килимок. До речі, мишу можна придбати дуже навіть оригінальну: у вигляді машинки, рожеву, зі стразами і т.д. Зараз оригінальні моделі мишок можна знайти навіть в комп`ютерних салонах, не кажучи вже про інтернет - магазинах.

спортивної подрузі

Пощастило вам, якщо ваша подруга любителька екстремальних видів спорту. В такому випадку їй доведеться за смаком сертифікат на стрибок з парашутом (квиток на картинг, відвідування тюбінгового траси). Але не кидайте її одну, вчіться всьому новому разом.

Вам пощастило, навіть якщо вона любить простий спорт. Тоді купите їй сертифікат на навчання якимось танців, або просто навчальний диск з танцями. Навіть годину гри в більярд, або в боулінг, в якості подарунка вона сприйме з захопленням.

Зафіксовані миті в подарунок

А можна піднести в подарунок на новий рік подрузі подушку, футболку або чашку з фото. Але вибрати варто саме дорозі її серцю фото, де ви разом. А потім просто йдете в салон з флешкою, і замовляєте пам`ятну річ з фото.



Якщо фотографій, де ви запечатані в найщасливіші миті, багато, то можна подарувати подрузі електронну фоторамку. Вставляєш флешку, і милуєшся улюбленими фото цілий день.

Можна взяти фото подруги і віднести його в фотомайстерню, де з нього зроблять портрет якоїсь видатної жінки, фото-колаж.

Зараз у продажу є химерні фоторамки, куди можна вставити відразу кілька маленьких, вигадливих фотографій. Чому б не використати в якості подарунка?

Краса в подарунок

Пам`ятайте, фразочку з фільму? Прийшов час втілити її в життя. Для цього йдемо в найближчий салон краси, і набуваємо сертифікат на spa процедури для подруги. Ідіть разом і отримаєте незабутнє задоволення.

Хорошим подарунком буде золоте або срібне прикраса. Та й красива біжутерія порадує подругу. Як то кажуть, малий золотник та дорогий.

Хорошим подарунком буде квиток або сертифікат на відвідування будь-якого майстер класу з малювання, кулінарії, ліплення і т.д.

В іншому, подруга зрадіє будь-якому щирому подарунку від щирого серця. Так, що радуйте своїх подруг і веселіться в новорічну ніч так, щоб було про що згадувати цілий рік.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!