» » » Що подарувати на ін подрузі?

Що подарувати на ін подрузі?

Що подарувати на ДР подрузі?

День народження близької подруги - відмінний привід влаштувати їй приємний сюрприз. Для жіночої статі вибір подарунків на сьогоднішній день дуже великий, так що впоратися із завданням нескладно. При виборі презенту, звичайно, слід враховувати основні переваги іменинниці. У даній статті ми розповімо, що подарувати на ДР подрузі, і наведемо кращі варіанти.

Одяг

Якщо ви близькі, вам не важко підібрати своїй подрузі одяг за розміром. До того ж гарних кофтинок і ошатних платтячок в жіночому гардеробі багато не буває. Якщо ж ви побоюєтеся не вгадати розмір, можна вибрати гарний теплий шарф-снуд на зиму або шкіряні рукавички. Якщо ваша подруга любить головні убори, можете підібрати їй бере під колір до пальто, взуття або шарфу.

Навесні і восени хорошим подарунком стане палантин з якісної тканини і з оригінальною забарвленням. Народилася влітку подрузі можете подарувати барвисте парео, капелюх для пляжу або легкий сарафан. Не забувайте також про аксесуари. Широкий асортимент сумочок і клатч допоможе вам визначитися з вибором.

прикраси

Яка панянка залишиться байдужою до прикрас? Звичайно, жодна. Але тут важливо знати її смак. Комусь подобаються дорогі ювелірні вироби, хтось віддає перевагу біжутерію зі шкіри, а хтось захоплюється колекціонуванням прикрас в етнічному стилі. Якщо золоті вироби вам не по кишені, то можете вибрати витончений комплект прикрас зі срібла.

Звичайно, необов`язково дарувати речі з дорогих металів або каменів. Можете пошукати що-небудь оригінальне у майстрів ручної роботи. Ще краще - замовте біжутерію за своїм ескізом: в даному випадку ваш подарунок буде унікальним і неповторним.

Предмети для дому



Комплект постільної білизни, рушники, банний халат з тапочками, скатертину і хороша посуд - все це стане в нагоді в будь-якому будинку. Цікавим подарунком буде оригінальний нічник. Крім того, якщо ваша подруга любить займатися домашнім господарством, для подарунка у вас є величезний вибір. Вона обов`язково оцінить потужний блендер, мультиварку, нову соковижималку або електричну м`ясорубку.

Ви можете піднести подрузі також набір столових приладів, вазу для квітів або фруктів, чайний або кавовий сервіз, страви для печеного або супник. Сьогодні у продажу є просто унікальні речі, про які зовсім недавно мріяла будь-яка господиня. Порадуйте свою подругу приладом для відділення яєчного жовтка від білка, спеціальним ножем для торта, візерунчастої качалкою і химерними формами для випічки.

Крім того, хорошими подарунками будуть оригінальний парасольку, теплий картатий плед, покривало на ліжко, набір косметики і духи, засоби по догляду за шкірою, комплект нижньої білизни, атласна піжаму або мереживна сорочка.

Вам можуть стати в нагоді також наші статті по темі:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!