» » » Що подарувати на 8 березня колегам?

Що подарувати на 8 березня колегам?

Що подарувати на 8 Березня колегам?

Вибрати подарунок на прекрасний весняний свято 8 Березня важко навіть для коханої, для мами і сестри. Що вже говорити про колег! Незважаючи на те, що з співробітницями ми проводимо багато часу на робочому місці, знаємо ми про них набагато менше, ніж про близьких людей.

Що подарувати на 8 Березня колегам

Основні правила:

  • Не даруйте колезі занадто дорогий подарунок, інакше Ви поставите її в незручне становище. Співробітниці буде здаватися, що вона зобов`язана зробити Вам подарунок під стати Вашим.
  • З жінками колегами Вам належить працювати і надалі, тому підбирати подарунок слід ретельно. При виборі подарунка для колеги на 8 Березня подумайте, не образить він її, чи не зачепить чи він її почуття. Згадайте, що не переносить Ваша колега.
  • Квіти на 8 Березня колегам - обов`язковий атрибут свята. Додавши до них цукерки і шампанське, отримаємо цілий подарунок. Не важливо, що банально. Найголовніше, що це приємно будь-якій жінці!

Що подарувати на 8 Березня колегам - офісні працівники

Серйозною колезі по роботі можна подарувати на 8 Березня аксесуари для монітора: підставку для монітора зі змінними обкладинками для фотографій, з пристосуваннями під канцелярське приладдя. Подаруйте їй стильний органайзер.

Веселої колезі на 8 Березня можна подарувати оригінальні подарунки-приколи, які продаються в інтернеті. Наприклад, порадують як подарунок форми для льоду у вигляді мозку, крижані чарки Cool, тостер Смайлик, бігає або літаючий будильник, туалетний папір Судоку.



Милим молоденьким співробітницям теж сподобаються комп`ютерні аксесуари у вигляді незвично оформленої комп`ютерної мишки або рамки для фотографій. Подаруйте їй підставку для ручки і стікерів (записок, візиток).

Що подарувати на 8 Березня колегам не залежно від роду їх діяльності

Подарункові сертифікати для всіх співробітниць будуть чудовим подарунком на 8 Березня, який допоможе розслабитися представницям прекрасної статі і підкреслити їх жіночність. Це можуть бути сертифікати на масаж, розслаблюючі процедури в салонах краси, на вечерю в ресторані на двох персон, в магазин косметики або парфумерії, на сеанс флоатинга.

Існують подарунки, які вважаються універсальними для жінок різного віку, з різними захопленнями і характером. Рослини в горщиках прикрасять будь-який будинок і збережуть пам`ять про робочому колективі. Можна подарувати колегам на 8 Березня вже готові набори із засобами для ванни та душу. Ароматні гелі для душу, лосьйони для тіла ідеально доповняться східними пахощами, які купуються в відділах фен-шуй.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!