» » » Що подарувати дружині?

Що подарувати дружині?

Що подарувати дружині?

8 березня і День Святого Валентина є найулюбленішими святами практично всієї слабкої половини людства. А ось для чоловіків ці свята обертаються суцільним кошмаром. Адже належить носитися по магазинах і вибирати подарунки для коханих і близьких людей. Давайте в цій статті розберемо, що подарувати коханій дружині на весняні свята. Особливо важко доводиться тим чоловікам, чиї дружини не особливо зраділи презентів, які чоловіки піднесли їм в минулому році. Тепер відбутися банальними подарунками не вийде.

Що можна подарувати дружині

  • В якості подарунка для коханої дружини, якщо вона захоплюється заняттями спортом або ж прагне позбутися зайвих кілограмів, підійде абонемент у фітнес-центр.
  • Жінці, що захоплюється йогою і медитацією, можна піднести сертифікат в студію йоги. Практично кожна жінка хоче знаходити час для турботи про свою зовнішність, і, звичайно ж, хоче стати трошки гарніше і доглянуті. Просто у неї на це не вистачає часу. Вона зайнята веденням домашнього господарства і втомлюється на роботі.
  • Для того щоб знати, що подарувати дружині, потрібно просто вміти уважно слухати. Адже ваша друга половинка натякала вам на бажаний подарунок тисячі разів. Сотні разів глибоко і важко зітхала, довго затримуючись біля певної вітрини. Якщо ви хочете вразити свою дружину і зізнатися їй у своїх теплих почуттях, то порадуйте її чудо сковородою. Її особлива структура дозволяє готувати всі страви у формі серця. Таким чином, навіть готуючи банальну яєчню, ваша дружина буде отримувати визнання в любові.
  • Можна подарувати коханій дружині набір косметичних засобів, але це з урахуванням того, що вона любить косметику і оцінить оригінальне мило, у формі серця.
  • Якщо ви маєте в своєму розпорядженні засобами, то можна подарувати своїй дамі що-небудь з ювелірних прикрас. Але тут потрібно вибрати щось оригінальне і незвичайне, що підійде саме для неї. Може бути, якийсь ніжний кулон з каменем, який за кольором, буде гармоніювати з кольором очей вашої коханої дружини. Адже це давно відома істина, що абсолютно всі дівчата люблять прикраси.
  • Якщо ви задумали порадувати в святковий день не тільки кохану, але і самого себе, то піднесіть дружині красивий і дорогий набір французького нижньої білизни. Але слід враховувати її переваги і стиль.
  • Якщо ваша дружина любить тварин, то чудовим подарунком стане щеня або маленьке кошеня. Цей подарунок не тільки порадує вашу дружину, але і допоможе вам стати трішки ближче один до одного. Адже тепер вас буде об`єднувати турбота про маленького вихованця.
  • У виборі подарунка потрібно орієнтуватися тільки на смакові переваги коханої людини. Тільки так ви не допустите помилки.
  • Якщо у вас, в даний момент обмежені фінансові можливості, то можна купити букет її улюблених квітів і вручити «орден найкрасивішою дружини на світлі». Такий подарунок неодмінно викличе в душі коханої розчулення і відчуття щастя.
  • Можна піднести подарунковий сертифікат на кілька процедур в SPA-салон, де вашій коханій дружині зроблять шоколадне обгортання і багато інших приємних і корисних процедур.
  • Дуже добре зарекомендував себе в якості подарунка і похід в дельфінарій. Дельфіни допоможуть вам розслабитися і зняти весь негатив, що накопичився в душі.
  • Можна подарувати сертифікат в дуже модний салон краси, потім піднести красиву сукню, туфлі і запросити свою чарівну супутницю в шикарний ресторан, на романтичну вечерю.




Тепер ви знаєте, який подарунок подарувати дружині на свята. Адже якщо у неї буде хороше і світле настрій, то вона неодмінно розділить його з вами. Побалуйте свою другу і кохану половинку своєю увагою і турботою в святкові дні. Ви також можете прочитати наші статті: "Що подарувати на 8 Березня дружині?"  і "Що подарувати дружині на День народження?"



Увага, тільки СЬОГОДНІ!