» » » Що купити дружині?

Що купити дружині?

Що купити дружині?

Подарунки рідним завжди робити приємно, особливо улюбленим жінкам. Звичайно, для цього чоловікам доводиться чимало поламати голову, походити по магазинах, порадитися з друзями або подругами дружини. Але подяку другої половини, радість, яку вона зазнає при вигляді подарунка, того коштує. Так що купити дружині, як здивувати її?

Вітати найближчої людини з одного боку легко: ви знаєте звички, інтереси, мрії. Завдання спрощується ще більше, якщо друга половина сама натякнула, чого хоче.

Але якщо цього не сталося, доведеться брати відповідальність на себе і вирішувати самостійно, який купити подарунок дружині.

Можна сказати, що подарунки діляться на корисні, непрактичні і несподівані.

непрактичні подарунки

Чоловіки до цієї групи відносять ювелірні прикраси. Але будь-яка жінка з радістю знайде застосування цим непрактичним штучок. Особливо, якщо ви спробуєте її здивувати. Вибирайте не традиційні, а сучасні дизайнерські вироби. Модні зараз різні підвіски, кольє. Вони не обов`язково повинні бути золотими або срібними, але неодмінно оригінальними. Дизайнерська біжутерія коштує недешево, а виглядає на мільйон.

Сертифікат на комплекс процедур в спа-салоні, з якоїсь екзотичної програмою по догляду, не залишить байдужою жодну жінку.

Корисні подарунки

Жінкам так багато всього треба. Але, навіть точно знаючи список бажань коханої, що вибирає подарунок чоловік може виявитися на мінному полі.



Наприклад, дружина бідкалася, що її чоботи вже пора викинути, а вона якраз бачила пару своєї мрії. Зраділий чоловік подумав: «Куплю дружині чоботи». Ось тут-то і можна напоротися на міну. Подарунком це буде вважатися, тільки якщо річ дуже дорога, брендовий. У будь-якому іншому випадку чоботи повинні бути звичайної планової покупкою.

Вже краще купити дружині шубу. Правда, з огляду на різноманітність фасонів, можлива розбіжність розмірів, такий подарунок краще вибирати разом. Піднесіть дружині букет і поясніть, що за подарунком доведеться поїхати. Такий поворот зацікавить її, а потім і обрадує.

техніка

Подарунки з цього розділу можна віднести і до корисних, і до непрактичним одночасно.

Купити телефон дружині - прекрасний вибір, особливо якої-небудь нової моделі. Тільки звертайте увагу на його зовнішній вигляд. Чоловіки віддають перевагу практичні моделі з великою кількістю наворотів. Жінкам важливо, щоб телефон був ще і красивим, щоб його приємно було тримати в руці.

Непоганим подарунком стане планшет або електронна книжка.

Чоловіки, які передбачають купити машину дружині, повинні врахувати кілька моментів. Визначившись з маркою, не забудьте, що для жінки дуже важливий колір. А ось про практичну сторону подбайте самі: машина повинна мати коробку-автомат і бажано парктроник.

Але взагалі-то більшість жінок любить подарунки несподівані. Сюрпризом для дружини може стати навіть не бажана турпоїздка, а красиво обставлений похід на місце першого побачення. Так що, дорогі чоловіки, роздумуючи, що купити дружині, не забувайте включати фантазію!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!