» » » Що подарувати на 35 років?

Що подарувати на 35 років?

Що подарувати на 35 років?

У 35 років люди наповнені ідеями, життєвою енергією і прагненням підкорювати нові вершини. Коли вік рідних і друзів наближається до цієї дати, ми починаємо замислюватися, що подарувати на 35 років і як не помилитися з подарунком. Вибір подарунка завжди є справою непростою: складно вгадати, що сподобається винуватцеві торжества, що буде корисним, і при цьому впишеться в ваше бюджет.

Подарунки

Залежно від того, в яких стосунках ви з ювіляром, подарунки можуть відрізнятися. Якщо ви не знаєте, що подарувати на 35 років, то найпростіше - поцікавитися у нього, що б він хотів отримати в подарунок, або порадитися з його близькими і друзями з цього приводу. Можливо, хтось із них підкаже хороший варіант.

Якщо вам так і не вдалося дізнатися, про що мріє ювіляр, можна подарувати гроші (і він сам собі придбає подарунок) або ж вибрати підходящий варіант зі списку.

Подарунки жінкам

Найпоширенішим подарунком на 35-річчя жінці є ювелірна прикраса (сережки, кільце, ланцюжок), яке вона буде носити і згадувати про дарувальника.

Якщо ви не знаєте, що подарувати своїй дружині на день народження, можете просто організувати їй свято, сплативши ресторан або кафе і зібравши всіх її друзів і близьких в одному місці. Улюблена жінка зрадіє такому знаку уваги.

Також можна подарувати сертифікат на різні процедури (спа, масаж, комплексний догляд за тілом). Такий подарунок можна піднести не тільки коханої, а й сестрі або кращій подрузі.

Не варто забувати і про технічні новинки. Якщо ваш ювіляр любить читати, можна подарувати електронну книгу або планшет. Можна також купити і новий мобільний телефон.



Любителькам готувати сподобається побутова техніка для кухні: електром`ясорубка, мультиварка, фритюрниця, міксер, йогуртниця.

Незамінним подарунком може стати набір хорошою косметики або засобів по догляду за шкірою або за тілом. В даному випадку необхідно уточнити, якою косметикою краще користуватися жінка.

У виборі подарунка також не варто забувати і про захоплення жінок. Якщо вона любить шити або плести, то можна купити нову швейну машинку, набір для вишивання хрестиком або набір елітної пряжі.

Додатково про подарунки жінкам можна дізнатися зі статті Що подарувати дівчині на 30 років.

Подарунки чоловікам



Не можна сказати, що з чоловіками-ювілярами справа йде легше, але все ж можна вибрати підходящий варіант. Як і при виборі подарунка жінкам, спочатку необхідно визначитися з бюджетом самого подарунка.

Якщо у вас достатньо коштів, можна придбати абонемент у фітнес-клуб або на відвідування спортивних секцій. Також можна подарувати сертифікат на відвідування сауни з друзями або колегами.

Чоловікам на ювілей дуже часто дарують ювелірні прикраси: ланцюжки, персні, хрестики. Тому можна скористатися даними радою і придбати щось з цієї серії.

Крім того, варто враховувати і хобі чоловіка. Для любителів активного проведення часу хорошим подарунком може стати нова палатка, спальний мішок або вудка (для завзятих рибалок). Якщо чоловік захоплюється технікою, то можна розглянути варіант придбання нового пристрою: наприклад, для фотолюбителя можна придбати новий спалах, об`єктив або штатив, для любителів музики - нові колонки або сабвуфер, навушники, mp3-плеєр.

Якщо чоловік багато часу проводить в машині, то це може бути автомобільний телевізор, навігатор або відеореєстратор.

Чоловіки, як і жінки, люблять доглядати за собою, тому не варто відкидати варіант придбання чоловічих парфумів або косметичних наборів по догляду за тілом.

У разі обмеженого бюджету можна зупинитися на новому гаманці, візитниці, оригінальної запальнички або попільничці. Або ж оновити елементи його гардероба, замовивши оригінальну футболку з фотографією ювіляра і забавним написом. Також зараз дуже популярно підносити в подарунок символічні медалі і ордени (наприклад, "За взяття ювілею"), кубки Оскара і Голлівудські зірки.

Вибираючи подарунок, необхідно пам`ятати, що він повинен бути або корисним і необхідним для людини, або символічним і пам`ятним.

Про те, що ще можна піднести чоловікові, читайте в статті Що подарувати чоловікові на 35 років.

Багато оригінальних подарунків ви зможете знайти на сайтах різноманітних інтернет-магазинів: Чеширський Кіт, OzPodarok, Долина подарунків та ін. Замовити товар можна в один клік, а доставка здійснюється по всій Росії.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!