» » » Що подарувати дівчинці 13 років?

Що подарувати дівчинці 13 років?

Що подарувати дівчинці 13 років?

Тринадцять років - це перехідний вік, час, коли дівчатка вже не бажають отримувати в подарунок плюшевих ведмедиків і ляльок барбі. У цей час підлітки хочуть виглядати набагато старшою за свої роки, а тому і подарунків чекають відповідних.

А що ж тоді подарувати дівчинці на 13 років? Давайте розбиратися.

варіанти подарунків

Всі дівчатка люблять модно одягатися, тому в якості подарунка можна запропонувати іменинниці пройтися по магазинах і вибрати те, що їй сподобається, і таким чином відновити їй гардероб. Не можна сказати, що це буде сюрпризом для неї, але в такому випадку вона купить одяг, яка їй буде до вподоби. Якщо все-таки хочете зробити сюрприз, придбайте для неї сертифікат в той же магазин.

Крім того, можна вибрати щось із сучасної техніки (ноутбук, планшет, плеєр, новий телефон, навушники). Для того щоб вгадати з подарунком, можна розпитати у подарунокдівчинки, що б вона хотіла отримати або якою технікою користуються її однолітки.

Також можна подумати і про придбання недорогого ювелірного виробу або біжутерії (кільця, ланцюжки, сережок, браслета), так як дівчатка в перехідному віці люблять бути схожими на дорослих і у всьому наслідувати їх. Підліток буде стежити за цими речами і дбайливо до них ставитися.



13 років - це початок усвідомленого використання косметичних засобів, тому, якщо ви хочете, щоб ваша іменинниця не псувала шкіру з дитинства, слід придбати набір якісних косметичних засобів по догляду за обличчям або за тілом або ж набір декоративної косметики. На ринку представлений різноманітний вибір товарів: починаючи від тіней для очей і закінчуючи лаком для нігтів, тому можна вибрати підходящий варіант.

Якщо ви стали помічати, що дівчинка багато часу приділяє своєму волоссю, постійно змінюючи зачіски, варто задуматися про покупку особистої плойки або випрямляча.



Для любительок екстремального відпочинку можна піднести сертифікат на катання на подарунокконях або заняття зі скелелазіння, також можна відправити іменинницю з подругами в боулінг або в розважальний центр.

Крім того, не варто забувати і про захоплення підростаючого покоління. Якщо дитина любить співати, то можна піднести музичний центр або DVD-плеєр з функцією караоке, якщо малювати - мольберт, полотна і хороші фарби. У цей час деякі дівчатка захоплюються рукоділлям: пробують себе в шиття, в`язання, плетіння з різних матеріалів, тому можна вибрати відповідний подарунок: швейну машинку, хороші спиці або набір для рукоділля.

Якщо дівчинка любить подорожувати або у неї є мрія побувати в певному місці (наприклад, поплавати з дельфінами або покататися на сніжних горах, або побувати в Disneyland), то можна з`їздити разом з нею. Це буде самим яскравим і незабутнім подарунком, про який вона буде розповідати своїм подругам і однокласниць.

Також можна придбати щось для прикраси її кімнати. Наприклад, цікаву лампу або торшер, новий робочий стіл. Але таке рішення необхідно обговорювати подарунокбезпосередньо з дівчинкою, можливо у неї будуть якісь побажання і свої дизайнерські ідеї, в такому випадку вона сама підкаже, що варто купити.

Хорошим подарунком може стати і тематична вечірка, куди дівчинка зможе запросити всіх своїх друзів і добре провести час.

Починаючи з 12-13 років, прийнято дарувати дівчаткам квіти, які розцінюються вже як знак уваги. Якщо дівчинка любить квіти в горщиках, то можна придбати і його.

Про те, що ще можна подарувати дівчинці на 13 років, читайте в статтях:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!