» » » Що подарувати: дівчинці 12 років?

Що подарувати: дівчинці 12 років?

Що подарувати: дівчинці 12 років?

12 років - дивовижний вік вступу в пору тінейджерства. У цьому віці людина вже не відчуває себе дитиною, хоча зберігає риси і інтереси, властиві дітям. Але і дорослим, на відміну від старших підлітків, він себе ще не відчуває.

Ось, наприклад, дванадцятирічна дівчинка все ще може любити грати в ляльки (справжні чи комп`ютерні), але вже проявляє інтерес до власної зовнішності і починає осягати ази догляду за собою. Тому і подарунок для дівчинки цього віку потрібно вибирати з урахуванням вікових особливостей. Давайте разом подумаємо, що подарувати дівчинці 12 років. Якому подарунку вона буде рада?

Подарунки, пов`язані з хобі та захопленнями

Хобі для підлітків - це спосіб самореалізації і самовираження. Тому вони дуже трепетно і ревно ставляться до власних захоплень і всьому, що з ними пов`язано. Дівчата частіше вибирають в якості хобі творчі «проекти». У цьому віці вони захоплюються всілякими рукодільні техніками, починають займатися танцями і вокалом, відвідують студії малювання і декоративно-прикладного мистецтва. Тому все, що пов`язано з дівчачим хобі, стане бажаним подарунком.



Ще один варіант - подарувати щось, призначене для рукоділля і тим самим пробудити у дівчинки інтерес до конкретного заняття. У магазинах товарів для рукоділля легко можна знайти набори для виготовлення свічок, м`яких іграшок або духів, для вишивання і малювання. Пройдіться по такому магазинчику і подивіться, що може зацікавити 12-річну дівчинку.

«Дорослі» подарунки

Дівчинка в 12 років дуже хоче бути красивою, але ще не вміє грамотно і зі смаком себе прикрашати. Це період, коли молода дівчина починає вчитися доглядати за собою. Тому всі подарунки, так чи інакше пов`язані з процесом догляду за тілом, особою і волоссям, будуть прийняті дівчинкою з благодарностью.Что можна подарувати дівчинці 12 років:

  • засоби для догляду за волоссям: маски, пінки, вітаміни та інше, та інше;
  • щипці, прасування, випрямлячі або фен для волосся;
  • манікюрний набір, лак для нігтів, і всілякі доповнення до манікюру;
  • мило ручної роботи, бомбочки для ванни;
  • духи - дуже значимий подарунок для такої юної жінки.

Одяг, взуття та аксесуари



Дівчата дуже ревно ставляться до свого гардеробу. У цьому віці вони хочуть «бути як всі». Тому модна в середовищі тінейджерів одяг бажана для дівчинки 12 років. Найкраще, якщо такий подарунок ви будете вибирати разом. Тому що догодити підлітку, вибравши подарунок самостійно, практично неможливо!

Юні модниці також обожнюють всякі прикраси: браслети, сережки, підвіски. Особливо вироби ручної роботи, починаючи від прозових фенечек. При виборі будьте поблажливі й терплячі. У 12 років дівчинка не завжди віддає собі звіт в тому, що деякі речі їй ще не за віком. Але в той же час явно модну підлітковий одяг і аксесуари все ж не відкидайте.

Речі особистого користування

Усвідомлення особистого простору і право мати свої особисті, недоторканне майно - одна з ознак дорослішання. Тому сміливо даруйте те, чим буде користуватися дівчинка в побуті. Ще краще, якщо такі речі будуть іменними (з написом, гравіруванням, вишивкою). Це може бути, наприклад, келих або чашка з блюдцем, подушка або ковдру.

Що не варто дарувати

  • Гроші. Це не подарунок для дитини, навіть якщо ця дитина вже відчуває себе дорослим.
  • Дорогу цифрову техніку (фотоапарат, телефон і так далі): це можуть вкрасти або відняти.
  • Дитячі речі - такий подарунок буде сприйнятий в кращому випадку з невдоволенням, в гіршому - як образу.

Багато разів подумайте, перш ніж вибрати подарунок для дівчинки 12 років. У цьому віці вони дуже вразливі. Обов`язково враховуйте «ступінь дорослості» підлітка, його інтереси і захоплення.

Ще більше ідей для подарунка дівчинці-підлітку цього віку ви знайдете в наших статтях:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!