» » » Що можна подарувати дівчинці?

Що можна подарувати дівчинці?

Що можна подарувати дівчинці?

Коли підходить день народження юної принцеси або свято, де вручають один друг подарунки, наприклад, Новий рік, багато хто починає замислюватися: що можна подарувати дівчинці? З таким питанням стикаються не тільки хлопчики / хлопці, а й батьки, подружки кожне свято. Завжди хочеться, щоб подарунок запам`ятався, був потрібним.

Нижче ми представимо декілька порад для вибору подарунка дівчинці будь-якого віку.

Щоб догодити дівчинці, слід враховувати:

  • вік;
  • Захоплення;
  • свої фінансові можливості (або батьків, якщо ви самі ще не заробляєте).

Подарунок повинен бути бажаним і приносити радість в будь-якому віці.

Ідеї для юних модниць



Самим крихітним (до 3 років) буде в радість отримати не тільки м`які іграшки, а й набори посуду з улюбленими принцесами або героями мультфільмів. Лялечка, яка може говорити, сподобається однозначно! Розвиваючі килимки, пальчикові фарби, музичні інструменти - все це малятко прийме із захопленням. Якщо дитині дуже подобається Вінні Пух, будь-який предмет з його зображенням (чашка, книжка, футболка, столик, постільна білизна і т. Д.) Принесе радість.

У віці 3-5 років дівчинки вже починають поглядати на прикраси, сумочки. Шпильки зі стразами, обідок з великою квіткою, браслетики, подаровані друзями, завоюють симпатію дівчинки. Якщо дитина любить співати, батьки можуть подарувати мікрофон. Якщо малятко дуже активна, подаруйте їй самокат, ролики, велосипед. Наряди теж зайвими не бувають. Букет з повітряних кульок не залишить байдужою жодну дівчинку. М`яка іграшка, наповнена всередині шоколадними цукерками - дуже навіть привабливий подарунок як на Новий рік, так і на інше свято.

З 6 років дівчинки зрадіють дитячу косметику, лаку для нігтів (на водній основі), духам і різним прикрасам. Плюшеві ведмедики (зайці чи інші улюблені тварини) завжди підійдуть. Сертифікати в магазин іграшок - ідеальний варіант для тих, хто не визначився з вибором. Хлопчик може прикласти до основного подарунка шоколадну листівку. Батьки повинні добре знати інтереси дитини. Якщо любить фокуси, то набір чарівниці + гостроверхий капелюх викличуть бурхливе захоплення, адже тепер вона сама зможе чаклувати!

Що можна подарувати дівчинці-підлітку



До тінейджерам підхід особливий. Уважно поставтеся до інтересів дівчинки, якій збираєтеся піднести подарунок. Може вона колекціонує що-небудь (кактуси і т.д), тоді додаток колекції унікальним екземпляром буде дуже до речі. Ніхто не скасовує прикрас, букетів, плюшевих іграшок, листівок - це все приємно отримати від шанувальника на будь-яке свято.

Брат може знайти і купити диск улюбленої групи, унікальний збірник. Подружки можуть підібрати гарні намистини і зробити своїми руками браслети. Також є щоденники для дівчаток, фотоальбоми. Батьки можуть подарувати професійні ролики і захист, якщо дівчинка любить кататися. Смартфон, планшет є відмінні варіанти.

Також вам може стати в нагоді наша стаття Що подарувати дівчинці-підлітку.

Якщо дівчині 15-18 років

Батьки, які подарують квитки на концерт кумира (Джареда Лето, Джастіна Тімберлейка і т.д.) в день народження, ощасливлять свою іменинницю. На 18-річчя можна замовити фотосесію. Сертифікат в салон краси може піднести і брат. Від подружок буде приємно отримати щось, що нагадує про їх довгої дружби, наприклад, колаж з фотографій.

Хлопцеві доведеться проявити кмітливість, щоб його подарунок був оригінальним. Можна звернутися в сервіси, які готують подарунок-сюрприз на будь-яке свято (в друкарні замовити плакат, використовуючи ваше фото). Кошик квітів з цікавою листівкою, доставлена кур`єром з ранку, підніме юної панночці настрій на весь день. Букет може бути з цукерок.

Головне, при виборі подарунка враховувати інтереси дівчинки, якій його піднесете. Така увага буде високо оцінений і підніме настрій.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!