» » » Що подарувати дівчинці 9 років?

Що подарувати дівчинці 9 років?

Що подарувати дівчинці 9 років?

Зараз, ставши дорослими, ми вже погано пам`ятаємо, що мріяли отримати на 9 років. Звичайно, бажання сучасних дітей сильно відрізняються від наших, а асортимент подарунків приголомшливо величезний. Тому вибрати, що подарувати дівчинці 9 років, дуже непросто, адже хочеться зробити її свято по-справжньому чарівним. Запропонуємо кілька варіантів.

книги

Недарма кажуть, що книги - кращий подарунок. Дев`ять років - це ідеальний вік, коли можна дарувати паперові книги. Красиві легенди, романтичні і добрі казки, магія, чарівництво, дружба і пригоди - в це так потрібно занурюватися дітям! Виберіть велику книгу з великим шрифтом і в красивому подарунковому виданні.

ляльки

Мабуть, ляльки - це перше, що спадає на думку, коли ми думаємо про подарунок для дівчинки. Вибір ляльок в дитячих магазинах дуже великий - від класичних пупсів і барбі до шикарних керамічних ляльок і дуже популярних зараз ляльок-монстрів. У комплект до ляльки можна придбати іграшкові меблі, одяг, набори їжі, прикрас або косметики.

Новинка останнього часу - літаюча фея-чарівниця. Це невелика і дуже красива лялька з крильцями і захованим всередині мотором і пропелером. Вона може не тільки літати, а й реагувати на навколишні перешкоди, уникаючи їх.

електроніка

Здавалося б, 9 років - занадто ранній вік для телефону або планшета. Але сучасні діти розвиваються дуже швидко і легко освоюють електронні гаджети. Подарувавши на День народження дочки красивий і функціональний телефон, ви дуже вражений свою дитину, а також підвищите статус дівчинки серед подруг, та й самі будете мати можливість завжди зв`язатися з дитиною.

Якщо телефон вже є, можна пошукати красиві і незвичайні годинник або хороший плеєр.

Спортивний інвентар

Коли ще проводити всі вечори на вулиці, катаючись на велосипеді або граючи в рухливі ігри, як не в 9 років? І дівчатка в цьому віці люблять рух нітрохи не менше хлопчиків. Подаруйте іменинниці хороший велосипед, роликові ковзани, самокат або скейтборд. Краще, якщо в комплекті до цих подарунків відразу буде шолом і захист на лікті і коліна.

Набори для рукоділля та творчості

Подібні набори є на різний вік, головне - визначитися з тим, що більше припаде до смаку іменинниці. Дуже популярні набори для вишивання, створення прикрас та інших аксесуарів. Є цікаві набори для вишивки, шиття і навіть в`язання.



Хороший варіант - піднести набір з перекладними картинками на одяг. Тоді дівчинка зможе прикрасити свої наряди на свій смак. Такі речі будуть її найулюбленішими в гардеробі.

Настільні ігри

Настільних ігор на 9 років придумали безліч. Це ігри на логіку або реакцію, розвиваючі фантазію або навички спілкування, або ж просто веселі командні ігри, за якими можна добре провести час з друзями або родиною.

конструктори

Помилково вважати, що конструктори цікаві тільки хлопчикам. Багато дівчаток із задоволенням грають з універсальними конструкторами. Ще посидючим і старанним дівчаткам можуть сподобатися тематичні конструктори, де можна зібрати будинок для ляльки, палац, вежу або млин.

Пазли із зображенням улюблених героїв з мультфільмів та казок теж люблять і з задоволенням збирають багато дівчаток.

Незвичайні подарунки

А можна проявити фантазію і подарувати щось дійсно несподіване.

Проектор зоряного неба, говорить іграшка-хом`ячок, смішна гуртка, кумедна подушка-антистрес, скарбничка, радіокерована собачка - список майже нескінченний. Пошукайте мурашину ферму або акваріум з електронними рибками. Красиво і незвично виглядає електронна світиться метелик в банці.

Ще більше корисної інформації про дитячі подарунки ви знайдете в статтях розділу Подарунки для дітей.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!