Як змінити дружині?

Як змінити дружині?

Не будемо говорити про моральний бік подружньої зради, нехай це залишається на совісті того, хто вирішив змінити. Розглянемо, як змінити дружині, щоб вона не дізналася про це.

Поради для того, хто хоче змінити дружині

  1. Незважаючи на присутність у вашому житті іншої або інших жінок, дружина повинна залишатися головною для Вас. Все найкраще має бути для неї і для вашої родини. В чому це проявляється? Ви повинні демонструвати увагу і захоплення: робити компліменти, піклуватися про дружину, спілкуватися з нею, виконувати її бажання. Обов`язково потрібно займатися з дружиною сексом. Не можна заради коханки урізати сімейний бюджет, це зовсім не по-чоловічому. Якщо хочете доглядати за коханкою, то збираєте непомітні заначки, але угробити на неї півзарплати, особливо коли сім`я гостро потребує чимось, - це вже занадто. Якщо будете вести себе з дружиною так, як слід, їй і в голову не прийде думка про те, що у вас хтось є на стороні.
  2. Важливий момент в питанні про те, як змінити дружині, пов`язаний з вибором коханки. Звичайно, чоловіки частіше за все орієнтуються на привабливу зовнішність жінки, але цього недостатньо. Коханка також повинна бути спокійною, розумною і врівноваженою. Якщо жінка занадто емоційна, то, по-перше, вона може сильно закохатися в Вас і почне вимагати розлучення з дружиною, а по-друге, особливо якщо Ви відмовитеся, сама перейде до активних дій, що може дуже нашкодити Вам. Наприклад, буде надзвонювати дружині, розповідати їй про ваші стосунки і т. Д. Воно Вам треба? Крім того, щоб відразу розставити все по своїх місцях, скажіть, що одружені і що не потрібно турбувати вашу дружину, в іншому випадку ви відразу ж розлучитеся. Так Ви відразу поставите кордону для майбутньої коханки. Це, звичайно, в тому випадку, якщо Ви хочете завести одну постійну коханку, а не кожного разу нову. І ще: контролюйте свої почуття до коханки, якщо не хочете розлучитися з дружиною. Якщо Ви закохаєтесь в коханку, то геть втратите пильність, і дружина швидко розкриє ваш обман.
  3. Як змінити дружині, щоб вона ні про що не дізналася? Треба обов`язково бути обережним і прораховувати ситуацію наперед. Конспірація і ще раз конспірація! Чим менше людей знає про вашу зв`язку з коханкою, тим краще. Якщо вже дуже хочеться з кимось поділитися своїми враженнями і думками на цей рахунок, нехай це буде надійний друг. Ніяким родичам, жінкам-друзям і знайомим не варто розповідати про свій зв`язок - все це може призвести до того, що дружина може дізнатися про вашу зраду. Зустрічайтеся з коханкою на безпечній території. Не потрібно водити її додому під час відсутності дружини, бувати разом там, де Ви можете зустріти знайомих і т. Д. Для зустрічей найкраще підійде її житло, наймана квартира не в вашому районі, номери в готелях. Що стосується мобільного телефону, то не варто ховати номер коханки за вигаданим чоловічим ім`ям. Уявляєте, що може бути, якщо дружина якось випадково помітить любовне повідомлення від «Мишани» або «Вована». Для спілкування з коханкою по мобільному краще завести окремий номер. Природно, ніяких натяків на ваші пригоди не повинно бути в соціальних мережах. Не додавайте коханку в друзі, не розповідайте друзям в листуванні про свої стосунки з нею, не викладайте спільні фото і т. Д. Для зв`язку з коханкою краще використовувати тільки мобільний телефон з окремим номером, і, звичайно, ні в якому разі не давати коханці домашній і робочий номери, а також адресу свого будинку і роботи.
  4. Слід також пару слів сказати про вашу поведінку і зовнішній вигляд. Завжди потрібно пам`ятати про те, що коханка може випадково залишити волосок на вашому одязі, слід від губної помади, а після тривалих обіймів від Вас буде виходити тонкий аромат її парфумів. Всі ці нюанси потрібно передбачити і про всяк випадок мати при собі запасну футболку або сорочку, а також ретельно себе оглядати, перш ніж прийти додому від коханки. Що стосується поведінки: під час вашої відсутності вдома завжди повинна мати поважну причину. Затримався на роботі? Мила, начальник завантажив дуже терміновими завданнями. Пішов з друзями в бар? Дорога, ну я ж давно вже не бачився з ними, хочу відпочити в чоловічій компанії. Довго їдеш додому? Це все пробки, прокляті пробки ... Періодично, щоб відбити всі сумніви, потрібно дзвонити дружині, говорити, що все в порядку, що скоро розберетеся зі справами і поїдете додому, цікавитися, що на вечерю і т. Д. Важливо обов`язково після зустрічі з коханкою, навіть якщо на час охололи до дружини, поводитися з дружиною тепло, як ні в чому не бувало.
  5. Як змінити дружині без негативних наслідків для здоров`я? Обов`язкове правило, поки Ви не впевнені у вірності коханки, - це використання презервативів. Самі розумієте, заразитися поки від малознайомої коханки і потім заразити свою рідну дружину не дуже-то красиво, та й захист від можливої вагітності буде більш надійна. У майбутньому, якщо з коханкою складуться міцні і довірчі відносини, можна перейти на протизаплідні таблетки.




Ну ось, в принципі, основні правила та секрети вдалої зради своєї дружини. Тепер Ви знаєте, як змінити дружині, щоб вона ні про що не здогадалася. За задоволення треба платити, тому якщо Ви хочете відносин з коханкою, будьте готові до постійної пильності, обережності і подвійного життя. Може, простіше, чесніше і краще розібратися в сімейних проблемах з дружиною і разом налагодити своє сексуальне життя?



Увага, тільки СЬОГОДНІ!