» » » Як вести себе з дружиною?

Як вести себе з дружиною?

Як вести себе з дружиною?

Часто після весілля чоловіки скаржаться, що їхні дружини поводяться інакше, ніж до заміжжя. Але ж справедливості заради варто відзначити, що і чоловіки починають ставитися до дружин не як до своїх коханих. Щоб виправити ситуацію, можна скористатися кількома порадами, які підкажуть, як потрібно поводитися з дружиною. Ці рекомендації перевірені на практиці і в багатьох сім`ях допомогли відновити колишні відносини.

хваліть

Жінка за своєю природою - мати, дружина, берегиня домашнього вогнища. Всі ці обов`язки накладають на неї певний статус, відповідальність і бажання добре з ними справлятися. Якщо жінка не чує на свою адресу похвалу, вона починає сумніватися в своїх здібностях, і в кінцевому підсумку може повністю в собі розчаруватися. Не допустіть цього, постійно хвалите свою дружину, говорите про її достоїнства, про уміннях, кулінарних талантах. Не бійтеся перехвалити, чим вище ви оціните її старання, тим більше вона буде прагнути їм відповідати.

Цікавий матеріал по темі можна знайти в статті Як повинна вести себе жінка.

вислухайте

Майже кожен чоловік погодиться з тим, що жінка мало слухає і багато говорить. Це від того, що їй шалено хочеться бути почутою. Жіноча логіка вселяє їй, що чим більше інформації вона донесе до свого чоловіка, тим краще він її зрозуміє. Якщо чоловік хоче, щоб його дружина була більш стримана у мові, йому потрібно навчитися вислуховувати її з першого разу, тоді другого або навіть третього розмови не знадобиться. Вислуховувати значить обов`язково зробити так, як каже дружина, тут чоловік сам має право приймати рішення. Однак чоловік повинен пояснити, чому він так чинить, і бути готовим нести відповідальність за свої дії. Бачачи, що її думка взято до уваги, дружині буде легше прийняти позицію чоловіка.



Корисні поради дружинам знаходяться в статті Як вести себе з чоловіком.

Не скупіться на компліменти

Чоловікам потрібно повагу і визнання, жінкам - любов і компліменти. Теплі ніжні слова, подібно дощу, будуть зволожувати серце дружини, і вирощувати в ньому відповідні почуття. Посмішка, уважність, ласкавий дотик, ніжне слово і доброзичливість - ось те, що не заміниш грошима і дорогими подарунками.

Знаходьте час для спілкування

Жінка завжди хоче залишатися жінкою, неважливо, скільки років було прожито в шлюбі. Тому можна час від часу влаштовувати приємні сюрпризи, знаходити час побути удвох. Дружина, безсумнівно, оцінить приготований чоловіком вечерю і буде вдячна йому за будь-яку допомогу по дому. Такий прояв участі і спільна робота зблизять подружжя і допоможуть їм краще розуміти один одного.

Не менш цікавою буде стаття нашого ресурсу Як поводиться одружений чоловік.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!