» » » Як змусити жінку мовчати?

Як змусити жінку мовчати?

Як змусити жінку мовчати?

Ніхто не стане сперечатися про те, що чоловіки і жінки дуже різні і їм часом важко зрозуміти один одного. Іноді жінка хоче, щоб її чоловік був говіркішим, а чоловік часом думає про те, як змусити жінку мовчати. Але це не говорить про те, що в цьому випадку сімейні відносини не можуть залишатися гармонійними. А як же бути чоловікові, якщо його кохана не розуміє, що іноді потрібно мовчати, як пояснити їй?

Чого робити не слід

Якщо вийшов скандал і жінка кричить, то звичайно виникає бажання гримнути самому у відповідь, але такі методи не приведуть до завершення сварки. А тільки розпалять їх ще з більшою силою. Не варто також намагатися, показуючи свій авторитет в сім`ї, наказувати дружині замовкнути. Начальник може гримнути на свого підлеглого, але чоловік і дружина - зовсім інша пара!

несподіваний хід

Якщо ви бачите, що суперечка плавно перетікає в скандал, а ви відомі в сім`ї, як людина непробивний, твердо стоїть на своєму, то у вас є можливість здивувати свою дружину і можливо швидко залагодити цю ситуацію - погодитися з дружиною. Адже якщо ваш характер не відрізняється поступливістю, то для дружини це буде дуже несподівано. Від подиву вона може різко стихнути і порадіти.

Як ще змусити жінку замовкнути

  • Можна спробувати змінити тему розмови, якщо вам потрібно, щоб жінка дозволила вам виговоритися. Вибравши ту тему, в якій вона не розбирається, у вас буде більше переваг в розмові.
  • Дивовижні і приємні вчинки також залишать за вами право на розмову. Наприклад, несподіваний букет квітів зі стіни або інший романтичний вчинок. Іноді жінці потрібно елементарне увагу, тоді і криків не буде.
  • Поцілунок - також хороший спосіб відпочити від важких розмов - здивуєте її і поцілуйте під час сварки.


Зрештою, потрібно вчитися і слухати жінок. Бо часом крики виникають лише від того, що жінка хоче, щоб її слухали уважно і з інтересом. Якщо в сім`ї немає хорошого спілкування і взаєморозуміння, то скандал буде постійним супутником вашим відносин. Чому жінка мовчить і не говорить про свої потреби? Може тому що знає, що не буде почута, якщо скаже це нормальним тоном? Легше в такому випадку накричати і виплеснути свою образу, адже тримати все в собі занадто важко.

Змусити жінку мовчати не завжди просто, але можливо. Потрібно лише торкнутися її кращі почуття і ласкаво заспокоїти.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!