» » » Як карають дружин?

Як карають дружин?

Як карають дружин?

Іноді для того щоб жінка витягла з своєї поведінки урок і більше не повторювала своїх помилок, розмови по душам виявляється недостатньо. У таких ситуаціях чоловіки, як правило, придумують різні методи покарання для дружин, які необов`язково слід засуджувати і вважати варварством: найчастіше вони навіть допомагають подружжю налагодити відносини. Це обумовлено тим, що жінка вчиться на власних помилках і намагається їх не повторювати. Тому в даній статті ми розберемо основні способи того, як карають дружин в наш час.

насильницькі методи

У сучасному суспільстві подібний вираз здається, по крайней мере, пережитком минулого, а то й знущанням над жіночою гідністю. Разом з цим, в деяких країнах і до цього дня практикується даний спосіб покарання дружини. Часто ми чуємо про те, що в мусульманському світі прийнято бити жінку за непослух, однак це є не загальноприйнятою нормою, а скоріше винятком з правил. Адже шаріат наказує чоловікам не ображати своїх дружин, а оберігати і любити.

Коли ж жінка поводиться неналежно, то необхідно спочатку спробувати вирішити питання за допомогою розмови з нею. Якщо такий підхід не допоможе, шаріат радить чоловікові відмовитися від своїх подружніх обов`язків в ліжку. І лише крайнім заходом є удар - тільки після того, як перші два покарання не справили належного впливу. Крім того, в даному випадку застосування сили не має сприйматися буквально, тобто чоловік не повинен завдавати дружині біль, вдаривши її. Покарання полягає саме в тому, щоб зачепити почуття жінки, вплинути на її душевний стан, а не наражати на небезпеку фізичне.



Практично такі ж розпорядження містить і знаменитий Домострой, в якому покаранням для дружини може спочатку виступати невдоволення чоловіка, висловлене обов`язково наодинці. Коли ж дружина не засвоює уроку, чоловік має право вдарити її, але дуже легко і лише з метою ранити її самолюбство. Звичайно, в цивілізованому світі подібні методи можуть бути покарані за статтями кримінального кодексу, так що чоловіки все частіше вдаються до зовсім інших методів покарання своїх дружин.

ненасильницькі методи

Якщо ви прагнете дізнатися, як карають дружин, постарайтеся спочатку об`єктивно оцінити проступок своєї дружини, щоб придумати відповідне покарання. Наприклад, безліч чоловіків часто надходять по другому правилу шаріату: просто перестають займатися любов`ю з дружиною. Можливо, ваша ненаглядна нерідко і уникає сексуальної близькості з вами, посилаючись на головний біль, але це за умови, що ви "за".



Якщо ж вона помітить холодне ставлення з вашого боку, то в першу чергу стане підозрювати, що у вас з`явився хтось на стороні. Муки сумнівів і підозр можуть стати прекрасним покаранням, і жінка напевно задумається над своєю поведінкою і стане шукати шляхи до примирення. До речі, даний метод ідеально підходить для дружин з частими "головним болем".

Ефективним варіантом можна назвати також позбавлення грошових коштів. Це нерідко означає відмову від послуг косметолога, нової укладання, модною сумочки і інших жіночих слабкостей. Йдеться про ті випадки, коли все це задоволення дружині забезпечує чоловік, оскільки в іншому випадку такий метод не має ніякого сенсу. Але якщо позбавити жінку її найулюбленіших речей, вона здатна дуже швидко прийняти до уваги всі зауваження і засвоїти уроки.

Ще одним покаранням виступає відмова в будь-якому довгоочікуваному заході. Це може бути веселе свято в колі друзів, корпоративна вечірка або, краще за все, поїздка на відпочинок. Адже такі заходи для жінки є не тільки приводом для радості: це ще і прекрасна можливість вийти в світ в новому вбранні, привернути загальну увагу, затьмарити всіх заздрісниць своєю красою і оригінальністю і т. П. Так ось, якщо ви позбавите дружину цього бажаного приводу , вважайте, що вона цілком покарана.

Крім того, можна просто припинити всілякі контакти з дружиною, поки вона не усвідомлює свою помилку і не виправиться. Нерідко такий метод передбачає не тільки повне мовчання, а й відсутність спільного побуту. Тобто чоловік просто уникає будь-якого спілкування з дружиною, майже не перебуває вдома і ігнорує її. Жінка емоційна за своєю природою, тому не витримає такого байдужого ставлення протягом довгого часу.

Звичайно, вибір покарання залежить від конкретної ситуації і ступеня винності жінки. Однак варто додати, що якщо ви любите свою дружину, краще не вдаватися до винаходу покарань і пробачити їй її проступок.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!