» » » Як зустрічати дружину з роботи?

Як зустрічати дружину з роботи?

Як зустрічати дружину з роботи?

У суспільстві прийнято, що дружини зустрічають чоловіків з роботи. І турбота про порядок і затишок в домі лежить на плечах прекрасної статі. Але двадцять перше століття внесло свої корективи: тепер і чоловіки можуть зустрічати дружин з роботи, і це вважається в суспільстві нормальним, навіть заохочується жіночою половиною населення.

Тому чоловіки часто замислюються про те, як зустрічати дружину з роботи, щоб їй було приємно. Якщо ви провели день вдома, то приберіть. Чистий квартира порадує вашу половинку. Не так важко помити посуд і підлогу. І навіть такий маленький вчинок буде оцінений.

Зазвичай крім прибирання на плечах жінок і приготування їжі. Тому якщо чоловік вирішує зустріти її з роботи, то непогано б і подбати про вечерю. Необов`язково намагатися створювати щось вишукане, для початку підійде будь-який нескладний рецепт. Його можна знайти в Інтернеті. Можна посмажити картоплю або зробити яєчню. Адже головне, що їжа приготована з любов`ю.

Для тих, хто не знає, як красиво зустріти дружину з роботи, підійде варіант доставки їжі з ресторану. Виберіть її улюблені страви. Ідеально, якщо це буде за п`ять хвилин до її приходу. Але тільки не брешіть, що приготували все самостійно. Краще скажіть, що це невеликий сюрприз для неї.



Важлива і обстановка. Будь-якій жінці сподобається романтичний настрій. Вимкніть телевізор і комп`ютер, відключіть звук на мобільному телефоні. Подбайте про тьмяне освітлення і запаліть на столі свічки. Можна включити відповідну музику.

Можна написати дружині СМС-повідомлення про виклик її сюрприз. Не розказуйте про те, що ви вирішили її зустріти, але натякніть, що її чекає щось несподіване. Це обов`язково зацікавить її. І залишок робочого дня вона проведе в здогадах, що ж ви придумали для неї. А очікування свята не гірше самого свята.

Не менш важливий і зовнішній вигляд чоловіка. Ніяких милих домашніх нарядів у вигляді шортів і майок! Віддайте перевагу офіційним поряд. Так ви створите атмосферу свята і додасте цієї події особливий статус. Якщо дружина дарувала вам одеколон, скористайтеся ним. Так ви будете виглядати мужньо, і дружина це обов`язково оцінить.

Коли ваша улюблена прийде з роботи, допоможіть їй зняти верхній одяг, візьміть її сумку, розпитайте про минулий день. Будьте ввічливим, ввічливим і уважним. Догоджати її бажанням. Покажіть, як ви раді її приходу, а потім запросіть за стіл і повечеряйте разом. Повірте, вечір стане незабутнім для дружини!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!