» » » Як вести себе з вагітною?

Як вести себе з вагітною?

Як вести себе з вагітною?

Бути в стані вагітності нелегко, але і знаходитися поруч з жінкою, яка чекає дитину, всі дев`ять місяців - це, звичайно випробування не тільки для чоловіка, але і для всіх, хто проживає з нею під одним дахом, якщо такі є.

Відносини з чоловіком



Коли жінка вагітна, її стан повністю змінюється. Виникають постійні перепади настрою. Часто змінюються бажання. Відповідно, для жінки дуже важлива підтримка і розуміння чоловіка. Тому, дорогі чоловіки, наберіться терпіння і звикайте до нової, але вашій дружині. Жінки знають, чого вони хочуть, а ось чоловікові, дуже уважно потрібно підходити до бажань коханої, і намагатися виконувати їх у міру можливості.

  • Намагайтеся допомагати їй у всьому.
  • На ранніх місяцях вагітності, важлива допомога на кухні. Особливо, якщо у жінки сильний токсикоз. Якщо до вагітності вона любила готувати, то зараз ви повинні враховувати її непереносимість деяких запахів, навіть від брудного посуду. І чим швидше вивчіть, де лежать вилки, а де каструлі, тим ефективніше буде ваша допомога.
  • Вже на ранніх термінах вагітності, жінці не можна піднімати тяжкості. Це не означає, що вона не може підняти пульт і перемкнути канал. Мається на увазі - глобально. А якщо ви думаєте, що раніше в поле народжували і нічого, то ви сильно помиляєтеся. Але ж часто були випадки, коли пологи були складними і жінки вмирали при цьому. Тому не варто ставитися халатно і думати, що в будь-якому випадку все буде добре. Підстрахує себе і дружину.
  • Звичайно, якщо ви почнете занадто опікати свою половинку, це буде вже перебір. Вона ж все одно повинна рухатися, для її ж користі і для дитини, звичайно, теж. Але навчитися господарювати доведеться. Причиною цьому - не лише вагітність дружини. Але і після того, як народиться дитина, їй просто-напросто не буде вистачати часу на повноцінну прибирання, прання, приготування вечері. Навіть, якщо до цього вона була супер-господинею.

примхи дружини



Більшість чоловіків страждають від примх своїх дружин. Коли їм хочеться то морозива, то солоних огірків, то смаженої риби. Причому інтервал може коливатися в розриві двадцяти хвилин. Вам, звичайно, може здатися, що дружина над вами знущається. Але, повірте, це зовсім не так. Просто, під час вагітності, в організмі жінки відбуваються зміни, порушуються певні процеси. Вона сама не розуміючи, хоче відразу то одне, то інше. Не сприймайте це як знущання. Наберіться терпіння і після народження дитини ви разом сміється над її нестабільними бажаннями. Переступите через себе, і купіть ви їй ананас о другій годині ночі. Адже ви так любите одне одного. І ні в якому разі не розлютився, коли принесете його додому, а дружині вже його не захочеться. Згадавши наші поради, як поводитися з вагітною, приглушите гнів.

  • Деякі жінки, під час вагітності стають нестерпними истеричками. Ну, багато і до цього вели себе так.
  • Не змушуйте дружину хвилюватися
  • Психіка у вагітних нестійка, і часто відбуваються вибухи. Якщо вам пощастило, і ваша дружина вагітна, як себе вести ми підкажемо. Не змушуйте її хвилюватися, переживати, лякатися. Це може позначитися не тільки на її психіці, а й на дитині.
  • Намагайтеся не затримуватися на роботі, а якщо це сталося, обов`язково попередьте. Чи не засиджуйтеся з друзями.
  • Нетверезість - це зовсім виключено.
  • Якщо ваша дружина без причини плаче, не вважайте її неадекватною. Просто на неї нахлинули емоції, і їй треба кудись їх подіти. Підставте своє плече, і просто пошкодуйте, заспокойте. Скажіть, що вона вам дуже дорога. Повірте, вона це оцінить.

І взагалі, якщо дружина вагітна, як себе вести, ви повинні відчувати самі. Приділяти більше уваги, щоб вона не відчувала себе самотньою. Робити невеликі подарунки. Це не означає, що їй потрібно дарувати, щось дуже дороге. Ні. Але купити якісь солодощі або букет квітів може кожен чоловік. Не завжди, але хоч іноді. І вагітна дружина буде відчувати вашу повноцінну турботу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!