» » » Як поводиться одружений чоловік?

Як поводиться одружений чоловік?

Як поводиться одружений чоловік?

Відносини між чоловіком і дружиною можуть складатися не завжди безхмарно. І чоловік, і дружина хочуть, щоб їх розуміли, цінували, любили.

І якщо виникає нерозуміння, то чоловік або дружина намагаються знайти це порозуміння, любов на стороні.

Чоловік і дружина

Чоловікові дуже важко звикати до нової сімейного життя. Тому, як поводиться одружений чоловік після весілля, може відрізнятися від квітково-цукеркового періоду.

Після початку спільного проживання чоловік може змінитися:

  • він вже не може присвятити весь вільний час тільки собі, своїм хобі-не може часто зустрічатися з друзям в чисто чоловічій компанії;
  • чоловікові не подобається, що дружина постійно цікавиться, де він, а самому здається, що дружина йому зраджує;
  • багато чоловіків забороняють своїй дружині носити короткі спідниці, фарбуватися;
  • сімейний чоловік іноді стає ледачіше, ніж холостий, адже жінка завжди поруч. Часто до одруження обіцяється багато, але потім після весілля про все забувається;
  • чоловік бажає, щоб його жінка залежала від нього, не завжди кажучи про точну суму отриманих грошей, він хоче розпоряджатися грошима сам;
  • чоловік, навіть якщо він і одружений, не може бути байдужим до «чужим» жінкам, він їх завжди помічає.


Однак, найголовніше, одружений чоловік любить свою дружину, і обов`язково разом вони зможуть пройти через все нерозуміння, конфлікти, криза відносин. Якби любові не було, то він навряд чи пішов би на такий крок як весілля.

коханка

Якщо в сім`ї зайшли відносини в глухий кут, то чоловік пробує вийти з нього. Як поводиться одружений чоловік у цьому випадку? Шукає порозуміння на стороні.

  • Коханка, на відміну від дружини. розуміє все з першого погляду. Поруч з нею легко, добре. Вона добра, мила, повна протилежність дружині-квочка.
  • Дружина готує, пере, втомлюється на роботі. А коханка слухає, просто любить, вносить в сексуальні відносини родзинку.
  • Одружений чоловік стверджує, що сексу з дружиною давно вже немає, але ж перевірити це не вийде. Тому коханці доводиться миритися з тим, що її коханий чоловік присвячує ніч іншої жінки, а їй залишається тільки ридати в подушку.
  • Одружений чоловік говорить про те, що він не любить свою дружину. А чому тоді він не йде від неї? Чому тоді можна почути від нього тільки обіцянки? Те дружина хворіє, то діти маленькі, то ... Знаходиться тисячі причин, щоб не йти від дружини.
  • Кожні свята, вихідні, ночі коханий чоловік знаходиться з сім`єю. Не завжди відповідає на дзвінки, часто обриває розмову, кидає трубку.
  • Одружений чоловік не запрошує свою коханку до себе додому, зустрічається тільки у неї вдома, на знімних квартирах або в готелях. Також не знайомить з батьками, друзями, не ходить в театр, кафе.
  • Якщо чоловік зрадив один раз, то він може повторити і ще не один раз. Навіть пішовши від дружини до коханки, не чи піде він знову до іншої ?!

Звичайно, зустрічатися з одруженим чоловіком чи ні, жінка повинна вирішувати сама. На чужому нещасті щастя не побудуєш!

Звичайно, все описане тут - це песимістичний сценарій сімейного життя. Над якими відносинами в сім`ї треба працювати, тоді буде мир і спокій.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!