» » » » Чоловік-тілець - який він?

Чоловік-тілець - який він?

Чоловік-Телець - який він?

Багато жінок задаються питанням, Телець-чоловік - який він?

опис знака

З усіх знаків зодіаку саме Телець є втіленням поняття справжній чоловік. Причому на відміну від Овна, якому властивий легко займистий характер, для Тельця характерний постійний рівний вогонь. У даних чоловіків великий запас енергії. Якщо він вибере свою мету, то обов`язково досягає її, тому що спрямує всі сили для досягнення своєї мети. Варто відзначити, що зазвичай його мета пов`язана з придбанням матеріальних цінностей і всю свою енергію і час він віддає саме цієї мети. Ось що не любить чоловік Телець так це тих, хто йому заважає в процесі заробітку. Таких людей він намагається просто усувати зі свого життя, як і всі, що заважає в досягненні матеріального благополуччя.

Варто відзначити, що добробут Телець заробляє сам: довго, ретельно, поступово. Він не вірить в примарну удачу, а намагається всього досягти своїми силами.

Які жінки подобаються чоловікам-Тельцям



Чоловік-Телець володіє чарівністю. Він дуже турботливий і уважний, знайде спільну мову з будь-якою людиною. Він навіть буває ласкавим і ніжним, а в сімейному житті для нього характерна роль лідера. Якщо дружина буде з ним в усьому погоджуватися, то сім`я буде гармонійною і просто ідеальною. Цікавим є той факт, що ця людина повністю впевнений в своєму чоловічу гідність і йому не треба це доводити якими -то особливими методами, типу алкоголю або полювання. Він впевнено доводить це своїми повсякденними діями і ставленням до оточуючих. Якщо вас цікавить питання, які жінки подобаються чоловікам-Тельцям, то тут не останню роль грає сексуальність, так як і сам Телець - дуже досвідчений і ніжний коханець. Він знає, як задовольнити жінку, і не женеться за кількістю сексуальних зв`язків.

Однак до вибору супутниці він підходить дуже відповідально, і буде довго придивлятися до своєї обраниці. Але якщо вам вдалося стати його дружиною, то будьте впевнені, що він буде вам вірним, і буде щедро обдаровувати вас подарунками, виконувати всі ваші примхи. Навіть якщо сімейне життя не ідеальна, то чоловік-Телець не поспішає розлучатися. Він буде сам намагатися знайти причину розбіжностей і якось налагодити відносини. Адже та, кого він вибере в дружини, буде по-справжньому ідеальної для нього жінкою.

Який знак підходить чоловікові-Тельцю

Якщо задатися питанням, яка жінка потрібна чоловікові-Тельцю, то виявиться, що всі Тельці шукають в шлюбі сталість і комфорт. Чоловік вимагатиме цього і від своєї дружини. За вдачею ця людина дуже гостинний, у нього в будинку завжди великі компанії гостей. Він любить весело проводити час, однак, рідко любить виходити в світ. Можливо, якимось жінкам стане з ним нудно, так як Телець рідко змінює свої звички і намагається жити за графіком і також розважатися. Якщо розглядати який знак підходить чоловікові-Тельцю, то тут головне визначитися, що хоче сам Телець від шлюбу. Йому підходить такий вогненний знак, як Овен, а також Скорпіон і Риби.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!