» » » » Як поводиться чоловік-тілець?

Як поводиться чоловік-тілець?

Як поводиться чоловік-Телець?

Зрозуміти характер і поведінку тієї чи іншої людини часом допомагає вивчення його гороскопу. Люди, які вірять в гороскопи, знаходять досить багато спільного між характеристикою знака Зодіаку і особистістю конкретної людини, що належить до цього знаку. Якщо Ви думаєте так само і Вам цікавий чоловік Телець, то наша стаття буде для Вас корисна. Вона допоможе розкрити особу чоловіка Тельця з зодіакальною точки зору.



Отже, який чоловік Телець, чим відрізняється його характер, як веде себе чоловік Телець?

Особистість і характер чоловіка Тельця

  • Чоловік Телець володіє упевненістю в собі, він легкий і приємний в спілкуванні, миролюбний, не виносить сварок, терплячий і спокійний, проте в гніві страшний, якщо його все ж вивести з себе. Чоловік Телець образливий і упертий, тому після сварки помиритися з ним не так-то просто, але і посваритися з ним теж важко.
  • Він любить бувати в компанії друзів, посидіти і поспілкуватися з ними весело і невимушено - для нього велике задоволення. Добрий, чуйний, готовий допомагати і піклуватися про своїх друзів, поки може. Готовий приймати у себе друзів, хороший і гостинний господар.
  • Чоловік Телець володіє тверезим, практичним розумом, розсудливий, консервативний, кмітливі. Найчастіше запасливість Тельця переростає в скнарість і жадібність. Його важко переконати, в своїх думках він постійний. Те, що не дає практичної вигоди, йому нецікаво, він вважає за краще думати про земне і матеріальному, це те, що йому властиво і зрозуміло. Чоловік Телець працьовитий і завзятий, тому домагається результатів у важких і довгих справах. Роль керівника турбує його, Тельцю непросто керувати масами. Тому зовні Чоловік Телець щодо цього питання може вибрати одну з двох ліній поведінки: або бути зовсім безініціативним, або прагнути стати керівником будь-що-будь.
  • Зовні Чоловік Телець здається спокійним і розслабленим, проте його сильна воля здатна зламати ворогів і змусити їх підкоритися йому. Часто він починає діяти, лише ретельно оцінивши ситуацію, прорахувавши ризики і продумавши все до дрібниць. Як тільки ситуація буде добре обдумана, Телець приступить до активних дій. З одного боку, це добре, але з іншого - Телець через свою повільність часто упускає в життя різні можливості. Проте з віком чоловік Телець вчиться діяти більш рішуче і наполегливо.
  • Чоловік Телець не любить різких змін ні на роботі, ні в особистому житті.
  • Цікаві сфери діяльності для чоловіка Тельця: фінансова діяльність, дизайн, мистецтво, мода, створення впорядкованості в життя.

Чоловік Телець в любовних відносинах

  • Як поводиться чоловік Телець в стосунках з жінками? З прекрасною статтю Телець ввічливий, приємний в спілкуванні, впевнений у виборі своєї жінки і надійний. Він вміє залагоджувати конфлікти в парі, світ в родині для нього понад усе. Чоловік Телець романтичний. Він довго вибирає даму серця, але якщо вибере, то зробить все, щоб добитися її прихильності. Ніжний і уважний у відносинах, щедрий на подарунки і подвиги заради коханої.
  • Як поводиться чоловік Телець в родині? Він - ідеальний батько, турботливий, але твердий в плані дисципліни. Чи не шкодує грошей на забаганки дружини і дітей, але ніколи не забуває про майбутнє. Він багато працює заради сім`ї, тому додому часто приходить втомлений. В такому стані важливо йому не заважати, а дати відпочити так, як він сам захоче. Будинки хоче бачити тишу, затишок і спокій, але не проти того, щоб іноді в його будинку збиралися великі дружні компанії.


Ось такий він, чоловік Телець. Знаючи його характер, Ви завжди зможете вибрати правильну лінію поведінки щодо цього чоловіка. Однак не забувайте, що це - узагальнена характеристика чоловіки Тельця, і у кожного представника цього знака Зодіаку є свої особливості, які також варто враховувати.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!