» » » » Який знак зодіаку підходить до теляти?

Який знак зодіаку підходить до теляти?

Який знак зодіаку підходить Тельцю?

Телець - це земний знак зодіаку. Цей знак відрізняється стабільністю, упертістю, упевненістю в собі і терплячістю. Якщо ви не впевнені в тому, Телець ви або Овен, прочитайте статтю Який знак зодіаку квітень.

Давайте дізнаємося, який знак зодіаку підходить Тельцю. Нижче описані знаки зодіаку, які сумісні з телям, і несумісні з ним.

сумісність Тельця

Телець чудово поєднується з раками. Обидва знаки люблять будинок, розуміють один одного. Це міцний і хороший союз. Підходить Тельцю і Діва. Два земних знака досить схожі, тому союз буде гармонійним. Хорошим союзом є і відносини з Тельцем. Ці знаки прекрасно розуміють один одного, тому розбіжностей між ними не виникне. Багато спільного у Тельця з Рибами, тому такий союз теж буде вдалим. Природно, що Козеріг, як знак землі, теж підійде Тельцю. Єдине, цей союз повинен бути підкріплений матеріально.

Союз з Овном хоча і дуже привабливий, але досить нестійкий і неспокійний. Між Тельцем і Скорпіоном існує дуже велике притягання, але такий союз не завжди буде вдалим. Однак цей союз може існувати, якщо обидва знака стримають свої ревнощі.



Детальніше про сумісність можна прочитати в статті З ким сумісний Телець.

З ким несумісний Телець

Несумісний Телець з Терезами. Справа в тому, що у них абсолютно різні життєві принципи. Привабливий, але недовговічний союз із Близнюками. З Левом союз теж не складеться, так як обидва знака хочуть командувати. Союз Тельця і Стрільця буде триматися лише на фізичному привабливості, а, значить, він не проіснує довго. І зовсім не годиться Тельцю вступати в союз з Водолієм.

Якщо вас цікавить чоловік-Телець, прочитайте статтю Чоловік-Телець - який він. А якщо ви хочете зробити подарунок людині, народженій під цим знаком, вам буде корисна стаття Що подарувати Тельцю.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!