З ким сумісні риби?

З ким сумісні Риби?

Хиткий і вічно вислизає, як і його стихія - вода, знак зодіаку Риби. Сприйнятливий, інтуїтивний, мрійник, нерішучий і все піддає сумніву, але саме ця загадка, мудрість і м`якість так вабить до себе оточуючих. Власне розуміння свого призначення в цьому житті часто штовхає представників цього знака на великі жертви в ім`я інших. З ким сумісні риби, такі жертовні і невпевнені? Хто сумісний з рибами, які хочуть жити з відчуттям любові, але їх нерішучість не дає їм впевненості в цьому?

З якими знаками сумісні Риби

Отже, з якими знаками сумісні риби? Риби можуть знайти своє щастя з козерогом, телям, раком, скорпіоном та дівою. Не варто пов`язувати своє життя з такими знаками зодіаку, як близнюки і ваги.

Риби - Діва

Відносини, які взаємно доповнюють один одного. Це творчий союз, тут інтуїція риби дає діві масу загадкового і цікавого матеріалу для творчості. Ця пара ідеалістів і містиків - відмінний варіант.

Риби - Телець

Складні відносини, сплав ревнощів і пристрасті. Телець повинен проявити все своє терпіння, так як мінливий характер риби і її загадковість часто можуть бути причиною для підозр і докорів риб в невірності.

Риби - Рак



Духовний союз, на якому будується все інше. Саме через високої духовності для того, щоб союз був міцним, потрібна жертовність, довіру і взаєморозуміння. Обидва знаки налаштовані на одну хвилю.

Риби - Козеріг

Обидва знаки відмінно ладнають один з одним. Їх об`єднує тяга до надійності, постійності і романтизму. Рибам спокійно і комфортно з козерогом, це дає їм відчуття захищеності і впевненості. Козеріг в такому союзі займає перші, лідируючі позиції, риба підпорядковується, привносячи в стосунки м`якість, любов і взаєморозуміння.

Риби - Скорпіон

Ця пара має багато спільного: друзів, звички, погляди, інтереси. Взаємні почуття спалахують миттєво. У цьому союзі ведучий - скорпіон, який відноситься до риби, як до учня, будучи її духовним наставником. Разом вони в змозі долати будь-які перешкоди і негаразди. Обманювати один одного вони не можуть, так як обидва знака проникливі і розумні.

Тепер залишилося дізнатися, чи сумісні риба з рибою. Отже, що ж чекати від союзу риби з рибою? Такі союзи зустрічаються досить часто, так як вони гармонійні. Однак не можна сказати, щоб такі відносини були завжди вдалі. У таких союзах немає родзинки, іскри. Тут відсутній лідер, рибам немає на кого спертися, щоб відчути себе захищеним і впевненим. Незважаючи на взаємне розуміння партнерів, обидва вважатимуть за краще не вступати в єдиноборство з життєвими труднощами.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!