» » » » Який знак зодіаку підходить барана?

Який знак зодіаку підходить барана?

Який знак зодіаку підходить Овна?

Сьогодні зірки розкриють перед вами свої секрети і розкажуть про такому непростому знаку зодіаку як баран. Поговоримо про те, який знак зодіаку підходить барана.

Овен - Овен

Коли зустрічаються два барана, союз не можна назвати легким. Він сповнений пристрасті, романтики, але жоден з партнерів не погодиться на роль підлеглого, кожен день партнери будуть боротися за першість, а значить, стосунки приречені на провал. Адже один волею-неволею повинен поступатися. На жаль, це не про ті барани.

Овен - Телець

На початку відносин все може бути добре, але от потім розмірений темп тільця буде дратувати барана. Телець - житель домівки, овен любить пригоди.

Овен - Близнюки

Ці два товариша ніколи не набриднуть одне одному. Обидва люблять пробувати все нове, не обмежені внутрішніми табу.

Овен - Рак

Симпатія не змусить себе довго чекати, але ось сексуальний потяг може швидко згаснути, якщо рак навісить петлю на шию барана під назвою «узи». Як тільки це відбудеться, овен втече.

Овен - Лев

Обидва самолюбні і бажають панувати. Овен не підкориться леву, відносини розваляться, не встигнувши початися

Овен - Діва

Вони можуть сподобатися один одному, але крім симпатії, як виявиться, у них немає нічого спільного.

Овен - Терези



Це прекрасні відносини, в яких кожен знак доповнює один одного. Але барана доведеться неабияк потрудитися, так як саме від нього залежить, як довго триватиме любов.

Овен - Скорпіон

Такого тяжіння навіть між магнітами немає. Пристрасті в таких відносинах хоч відбавляй. Але барана буде складно зрозуміти скорпіона, так як він зовні холодний, але це не означає, що він байдужий. Просто його душа - це темний ліс. І барана потрібно навчитися це приймати. Овен і скорпіон - це ідеальна пара, тому що вони знаходяться на одній хвилі, але тільки в тому випадку, якщо зможуть взяти під контроль свої емоції.

Овен - Стрілець

Прекрасний союз. У ньому є вічне свято, пристрасть, підтримка один одного. Але є і негативний аспект: обидва нетерплячі, категоричні. Особиста свобода важливіша за будь-зобов`язань.

Овен - Козеріг

Козеріг воліє консерватизм. Він любить дисципліну і практичність. Овен, навпаки, любить все нове, готовий до експериментів. Він імпульсивний і вічно витає в хмарах. Обидва, до того ж, хочуть панувати. Союз такої пари дуже складний.

Овен - Водолій

Вдалий союз. Знаки добре розуміють один одного. Обидва сміливі, діяльні і вольові. Союз стабільний і відрізняється довготривалість, якщо немає побутових проблем.

Овен - Риби

Такий союз може довести барана до трагедії або хвороби. Мало того що знаки не розуміють один одного, так згодом вони ще й життя отруюють один одному. Риби починають критикувати барана. Овен в таких відносинах втрачає здатність творити. Такий союз не варта свічок, він принесе одні страждання.

Також вам можуть бути цікаві ці статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!