Що люблять барани?

Що люблять Овни?

Вам зустрівся людина з приємною усмішкою, міцним рукопожатіем- енергійний і доброзичливий, в будь-який момент готовий виступити на захист справедливості? Це овен, не сумнівайтеся. І, якщо, Ви поставили за мету познайомитися ближче, то спочатку слід розібратися, що люблять барани.

Що люблять чоловіки барани

Знак зодіаку, який є символом життя, робить своїх підопічних надзвичайно схожими на дітей - такими ж безпосередніми, і такими ж егоїстичними. «Овен» не любить приділяти увагу деталям, тому не звертає належної уваги на швидкоплинний дискомфорт, який здатний доставити оточуючим. Вкрай полярні настрої: щедрий і співчуваючий просто на очах без видимих причин він стає егоїстичним і занадто вимогливим. Такі риси гідні лідерів, бути якими люблять чоловіки «барани». Цим можна пояснити і його любов до свободи. Йому важко підлаштовуватися під вимоги начальника на роботі і дружини вдома. Запізнення до вечері не слід сприймати болісно: любить «баран» до нестями і якщо любов справжня, то він ніколи не подивиться «наліво». Хоча сам ревнивий. Часом досить одного погляду в сторону протилежної статі, щоб накликати біду. Жінок люблять барани під стать собі - мають внутрішні суперечності і абсолютно полярні риси. У обраницях поряд з упевненістю в собі «барани» цінують в м`якість і ніжність, дипломатичність, пунктуальність і здатність на неймовірні вчинки.

Що люблять жінки барани

На противагу своєму «чоловічому відображенню», жінка «баран» досить самостійна і легше інших знаків зодіаку обходиться без супутника життя. Але це не означає, що вони не потребують чоловіках. Сильна стать незабутньо повинен вимовляти слова захоплення. Вже дуже люблять вони похвали. Нетерплячі до різного роду командам і повчанням і дуже ревниві. Любити жінку барана непросто, але виправдано: вона надто порядна, щоб дозволити собі мати в житті другого чоловіка.



Честолюбні кар`єристки складають пристойну конкуренцію чоловікам в просуванні по службових сходах. Як хороша мати любить своїх дітей, але не піде у них на поводу і не прибіжить при першому крику. Тим самим, виховує самостійність і готовність долати труднощі. Але брак любові і ласки діти відчувати не будуть.

Овни при всій удаваній строгості дружелюбно налаштовані до всіх. Важко переживають свої помилки в людях, але не показують своїх почуттів. Прямолінійні, їм не властива спритність. Найдобріші, серцеві та безкорисливі люди з усіх знаків Зодіаку.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!