Як вести себе з бараном?

Як вести себе з Овном?

Кожна людина унікальна, на Землі немає двох однакових особистостей. До кожної людини потрібен свій власний підхід, саме тому і виникає безліч проблем із порозумінням. Ще з давніх часів ввели якусь класифікацію людських характерів, що залежить від дати народження, - це і є всім відомі знаки Зодіаку. У цій статті поговоримо про те, як вести себе з Овном, розглянемо, що можна робити і говорити, а чого не можна, що може заспокоїти і розлютити людини, яка народилася під цим знаком.

Овни - хто вони?

Овни - це люди, яким властива різкість, запальність і імпульсивність. Вони володіють владним, сильним характером, завжди мріють про першість і прагнуть бути лідерами в своїх спільнотах. Те, що вони часом виглядають в очах оточуючих занадто прямолінійними, самозакоханими і навіть нетактовним персонами, їх абсолютно не хвилює. Їм все одно, як суспільство ставиться до їхньої поведінки. Люди-барани дуже легко і швидко дратуються, а потім впадають в стан гніву, але при цьому так само стрімко остигають. Але це всього лише товста броня, за якою ховаються добрі, чуйні люди, які найчастіше доброзичливо налаштовані, хоч і з деякою часткою іронічності, і мають відкриту, нелицемірну посмішку.

Як вести себе з Овном-дівчиною

Жінки, які народилися під знаком Овна, не знають меж у прагненні до досконалості і хочуть виглядати, як справжні леді, в будь-який момент своєї повної подій життя. Для оточуючих така жінка може стати еталоном успіху: вона здається благополучною, щасливою і завжди добивається свого. Але, на жаль, дама-овен не завжди настільки щаслива. Її постійно мучать сумніви з приводу власної успішності і самодостатності.



Якщо ваша обраниця - Овен, то перше, що потрібно зробити, - це навчитися тримати себе в руках. Зрештою, в сім`ї повинен бути той, хто спершу подумає, а потім скаже. По-друге, ви повинні зрозуміти, що ваша улюблена - це ураган, вона ніколи не буде сидіти, тихо забившись у куток. Її життя - цунамі, вона вирує, кипить і знаходиться в постійній динаміці. Варто на секунду зупинитися і все, жінка-Овен занудьгує. Такий спосіб життя передбачає багато знайомих, серед яких, природно, будуть чоловіки. Ви повинні навчитися стримувати свої ревнощі, так як цим ви будете жахливо докучати улюбленої і нічого доброго з ревнощів все одно не вийде. Будьте готові до того, що ваша обраниця може заробляти більше вас або навіть допомагати робити вам кар`єру. Ніколи не здумайте навіть заїкатися про це, повірте, вона також від цього не в захваті. Будьте уважні, робіть компліменти, і головне - радьтеся, жінка-Овен любить давати поради, вона любить бути в курсі подій.

Як вести себе з Овном-чоловіком

Чоловік, що народився під знаком Овна, терпіти не може зануд, йому потрібна смілива ексцентрична дама, причому обов`язково з родзинкою. Він завжди чекає від вас іскорки, ентузіазму, а також різних непередбачуваних вчинків. Якщо ви задумалися над тим, як слід поводитися з чоловіком-Овном, то знайте, що головне - це виключити абсолютно всі, що може викликати у вашого обранця роздратування.

  • Чи не будете виконувати роль чоловіка, не беріть рішення всіх світових проблем на себе. Це сильно ранить самолюбство барана, після такого навряд чи захоче залишитися з вами.
  • Не провокуйте барана своїми діями і словами на негативні реакції.
  • Говоріть про свої почуття безпосередньо, навіть якщо мови йде про початок інтимних відносин.
  • Запам`ятайте, ніякого хамства! Овен не переносить його ні в якому вигляді.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!