» » » » Чи підходить овен барана?

Чи підходить овен барана?

Чи підходить Овен Овна?

Чи не найвдаліший варіант взаємного контакту. Швидше за все, відносини будуть нагадувати катання на пороховій бочці, готової вибухнути щомиті. Взаємні претензії тільки розпалюють обстановку. В один прекрасний момент якийсь із Овнів не витримає, і відносини припиняться, так і не розвинувшись в повну силу. Щоб зберегти союз, один з Овнів повинен поступитися іншому. Подібний вчинок не властивий представникам цього знаку.

Чи підходить Овен Овна. творчість

Щоб зв`язок Овна з Овном стала можливою і приносила певну продуктивність, досить не суперечити самому собі і дотримуватися золотого правила: дозволяти партнеру те, що можна собі коханому. Тобто риси, властиві Овнам - волелюбний, лють і рішучість, присутні в обох індивідуума. І це, треба визнати, взаємно. Крім визнання необхідні конкретні кроки. Тому, щоб зняти напругу, треба поступатися один одному право «рулювати». Мистецтво компромісу і взаємоповаги: тільки при таких спільних діях можливий плідний союз двох творчих особистостей.

Чи підходить Овен Овна. шлюб



Досить нечастий випадок успішного шлюбу, коли один з представників знаку нетиповий. Двом однаковим особистостям необхідний центр загальної уваги і захоплені погляди оточуючих, але, жодна з них не погодиться на другорядні ролі. Навіть якщо Овни стануть допомагати один одному в досягненні якоїсь спільної мети, в душі вони все одно залишаться непримиренними конкурентами і будуть ревнувати суперника до успіху. Овни можуть мати дуже красивих і різнопланово обдарованих дітей.

Чи підходить Овен Овна. бізнес

Навіть без особливої любові, в ділових питаннях Овни легко можуть знайти взаєморозуміння. Так вигідно для справи і обидва це прекрасно розуміють. Риси характеру сприятимуть впровадженню прогресивних методів роботи, що дасть відмінний результат. Тільки відсутність фінансових навичок можуть зробити їх бізнес безперспективним.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!