» » » » Хто підходить близнюкам?

Хто підходить близнюкам?

Хто підходить Близнюкам?

Близнюки завжди дуже товариські, емоційно відкриті і активні люди. Вони рухливі, цілеспрямовані, мають високу потребою в духовному розвитку.

За гороскопом їм потрібні люди, які зможуть задовольнити їх потребу в насиченому спілкуванні.

Хто підходить Близнюкам для вдалих відносин?

Жінці-близнюка потрібен чоловік, на якого вона зможе рівнятися, який буде не тільки не відставати від неї розумово і фізично, а й в чомусь перевершувати її. Для чоловіка-близнюка найстрашнішим ворогом є нудьга, саме тому від своєї другої половини він буде чекати пригод, цікавих ідей і постійної поживи для розуму.

І чоловік, і жінка цього знаку дуже непостійні, тому сподіватися на тихий домашній затишок з ними дуже складно.

Найбільш вдалими для Близнюка будуть відносини з іншими знаками Повітря: Терезами, Водоліями, Близнюками. Шлюб з Водоліями дуже схожий на дружбу, а саме такі шлюби найміцніші. Ваги і Близнюки відмінно ладнають, у них добре збігаються темпераменти.



Також дуже гармонійно зможуть спілкуватися Близнюки зі Стрільцями, з якими у них багато спільного, незважаючи на те, що в астрології ці знаки вважаються протилежними. Сумісність зі Стрільцями багато в чому залежить від кожної конкретної пари - відносини можуть бути як справжньою катастрофою, так і прикладом ідеального союзу. Головне - враховувати особливості цих непростих знаків і поступатися один одному.

А ось з ґрунтовними представниками знаків землі у непостійних Близнюків мало спільного. Шлюб з Тельцем може протриматися дуже довго, якщо Телець буде терпляче зносити всі витівки своєї другої половини. Шлюб з Дівою або Козерогом вважається найбільш невдалим для Близнюків. У таких пар майже немає точок дотику, а погляди на життя занадто сильно суперечать один одному.

Союз з Левом дуже сприятливий. Яскраві, сильні, схильні до свободи і легкості, Лев і Близнюки дуже підходять один одному. Відносини з Овнами будуються дуже вдало, особливо хороший цей союз в сексуальному плані. Якщо Овна влаштовує мінливість Близнюка, то їхній шлюб буде успішним і радісним.

А ось відносини з Скорпіонами і Рибами досить невдалі. Владних Скорпіонів дратує уявна поверховість Близнюків, а також те, що вони ніяк не можуть їх контролювати, а Риби ніколи не отримають від Близнюків того тепла і участі, які їм необхідні. Близнюкам, в свою чергу, буде важко і нудно з Рибами. Раки і близнюки мають дуже мало спільного. Близнюкам Рак буде здаватися дуже приземленим, а Раки будуть страждати від нестачі підтримки і уваги, тільки обопільні старання можуть зробити такий шлюб вдалим, але легким такий союз не буде.

Дізнатися більше цікавого про близнюків можна з цих статей:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!