» » » » Який знак зодіаку підходить водолію?

Який знак зодіаку підходить водолію?

Який знак зодіаку підходить Водолія?

Водолій - не тільки один з найбільш непередбачуваних, а й самих волелюбних знаків зодіаку, який особисту свободу часто вважає за краще навіть найромантичнішим відносинам. Тому в питанні любові він найбільш вибагливий і може стати хорошим партнером далеко не для кожного знака. У даній статті ми розповімо, який знак зодіаку підходить Водолія. Якщо вам потрібно визначити свій зодіакальний знак, прочитайте статтю Який знак гороскопу.

хороша сумісність

Для Водолія хорошими партнерами можна вважати Терезів, Близнюків, Львів і Стрільців. Ваги навіть слід назвати ідеальним варіантом, оскільки між цими знаками дуже багато спільного, що обіцяє спокійний і міцний союз, позбавлена сильних емоційних сплесків і надмірних претензій.

До Близнюкам Водолії відчують сильну духовну прив`язаність. Вони обидва в союзі шукають в першу чергу дружбу і взаєморозуміння, а також цінують різноманітність. Навряд чи вдасться уникнути пригод "на сторону", але це не стане приводом для розпаду відносин.

З Левами можливий міцний і цікавий союз. У ньому стикаються дві самодостатні і сильні особистості, тому разом їм не буде нудно. Зате суперництво в шлюбі майже неминуче.



З Стрельцомі все починається просто ідеально. Вони прекрасно розуміють один одного, і в стосунках панує щирість і відкритість. Але через деякий час Водолій розсудливим, а ось Стрілець як і раніше прагне емоцій. Якщо не уникнути такого різкого повороту, союз приречений. Якщо ж любов між цими знаками сильна, шлюб протримається довго. По темі читайте також нашу статтю З ким сумісний Водолій.

Чи не сумісні з Водолієм

Важко Водолія буде з Овном і Тельцем. Майже нестерпні відносини з Дівою і Скорпіоном, хоча такі союзи не рідкість. Спочатку між ними може спалахнути бурхливе почуття, але незабаром обидва виявлять велику несумісність характерів.

Вам буде корисна також наша стаття Що любить Водолій



Увага, тільки СЬОГОДНІ!